Siirry pääsisältöön
Stigbergets Shangri-Lager
Täältä voit helposti tilata Stigbergets Shangri-Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stigbergets Shangri-Lager

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Stigbergets Shangri-Lager

Esittelemme ylpeänä Stigbergets Shangri-Lagerin, herkullisen oluen, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä juoma valmistetaan huolellisesti valituista raaka-aineista ja se on kypsynyt täydellisesti, jotta sen maku, tuoksu ja ulkonäkö olisivat täydellisiä.

Stigbergets Shangri-Lagerin alkuperä on Ruotsi, ja se on kotoisin Stigbergetsin panimosta. Panimon pitkä historia ja käsityötaito heijastuvat tämän oluen laadussa ja maussa. Panimon ammattilaiset ovat omistautuneet tuottamaan ensiluokkaisia oluita, ja Shangri-Lager ei ole poikkeus. Sen huolellisesti valikoidut raaka-aineet takaavat puhtaan ja raikkaan maun.

Shangri-Lagerin maku on rikas ja moniulotteinen. Siinä on havaittavissa karamellin makeutta, hienovaraista humalaa ja miellyttävää malttaista luonnetta. Oluen täyteläisyys ja tasapainoinen katkeruus tekevät siitä täydellisen valinnan nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruoille.

Oluen tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Siinä yhdistyvät sitruksen raikkaus, kukkaiset sävyt ja hento mausteisuus. Shangri-Lagerin elegantti tuoksu antaa jo vihjeen sen herkullisuudesta ja laadusta.

Tämän lagerin ihanteellinen tarjoilulämpötila on noin 7-10 astetta Celsius. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Olut sopii erinomaisesti nautittavaksi seurustelujuomana tai ruokapöydässä erilaisten ruokien kanssa. Sen raikkaus ja hieman mausteinen luonne tekevät siitä täydellisen kaverin esimerkiksi grillatulle lihalle, mausteisille kalaruoille tai suolaisille juustoille.

Stigbergets Shangri-Lager on olut, joka ansaitsee tulla maistetuksi ja nautituksi. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruokapöydässä tekevät siitä täydellisen valinnan oluen ystäville. Oli kyseessä sitten rento illanvietto ystävien kanssa tai herkullisen aterian täydentäminen, Shangri-Lager tarjoaa unohtumattoman olutelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Stigbergets Shangri-Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.