Siirry pääsisältöön
Einbecker Ur-Bock Hell
Täältä voit helposti tilata Einbecker Ur-Bock Hell lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Einbecker Ur-Bock Hell

Saksa Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Einbecker Ur-Bock Hell

Einbecker Ur-Bock Hell on perinteikäs saksalainen olut, joka tarjoaa makuelämyksen korkealaatuisista raaka-aineista ja käsityötaitoa osoittavasta valmistusprosessista. Tämä vaalean sävyinen olut on valmistettu vahvistetusta mallaspohjasta, saaden aikaan täyteläisen ja hienostuneen maun.

Einbecker Ur-Bock Hellin maku on moniulotteinen ja tasapainoinen. Sen makeat maltaiset vivahteet yhdistyvät lempeään humalointiin, joka antaa oluelle raikkautta ja pehmeyttä. Sen lisäksi oluen hiilihappo tuo juomalle eloisuutta ja raikkautta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta oluesta.

Tuoksuessaan Einbecker Ur-Bock Hell tarjoaa houkuttelevan ja hienostuneen aromin. Siinä voi erottaa maltaisia nuotteja, jotka sekoittuvat miedon humalan tuoksuun. Tuoksun voisi kuvailla miellyttäväksi ja houkuttelevaksi, joka kutsuu sinut maistamaan oluen herkullisuutta.

Einbecker Ur-Bock Hell on täydellinen valinta ruokailuhetkiin. Sen täyteläinen maku ja moniulotteiset vivahteet tekevät siitä erinomaisen kumppanin lihaisille ruoille, erityisesti grillatuille pihveille, paistetuille makkaroille ja juustolaatoille. Olut myös täydentää täyteläisiä ja mausteisia ruokia, antaen niille syvyyttä ja tasapainoa.

Jotta voisit nauttia Einbecker Ur-Bock Hellin parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme nauttimaan sen hieman viilennettynä. Olut on parhaimmillaan 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen maku pääsee oikeuksiinsa ja sen raikkaus korostuu.

Einbecker Ur-Bock Hell on ehdottomasti tutustumisen arvoinen olut, joka tarjoaa täyteläisiä ja hienostuneita makuja. Sen hienostunut tuoksu ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä täydellisen valinnan oluen ystäville.

Täältä voit helposti tilata Einbecker Ur-Bock Hell lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.