Siirry pääsisältöön
Capitel de’Roari Amarone 2019
Täältä voit helposti tilata Capitel de’Roari Amarone 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Capitel de’Roari Amarone 2019

Italia VenetienValpolicella Pullo 375 ml 15% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Capitel de’Roari Amarone 2019

Capitel de'Roari Amarone 2019 on italialainen punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja vaikuttavan makuelämyksen. Sen tausta on peräisin Valpolicellan alueelta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaista Amarone-viineistään. Tämä vuosikerta edustaa parhaimmillaan alueen avokätistä viinintuotantoa ja kunnianhimoista viinintekotaitoa.

Capitel de'Roari Amarone 2019:n maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät vahvat ja hienostuneet maut, kuten tummat kirsikat, luumut, mausteet ja suklaa. Sen tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä miellyttävän juotavan. Tämä viini on todellinen nautinto makunystyröille.

Tuoksultaan Capitel de'Roari Amarone 2019 tarjoaa runsaan ja houkuttelevan kokemuksen. Siinä kukkivat tummat hedelmät, kuten kirsikat ja luumut, sekoittuen hienovaraiseen mausteisuuteen ja yrttisyyteen. Pitkä ja jännittävä jälkimaku jättää viettelevän tuoksun suuhun.

Capitel de'Roari Amarone 2019 sopii erinomaisesti punaisen lihan ja riistan seuraksi. Se täydentää hienosti esimerkiksi paistettua pihviä, karitsanlihaa tai riistapatoja. Sen vahvoilla mauilla ja pehmeällä rakenteella on kyky täydentää ruokalajin makua ja luoda täysin uusia ulottuvuuksia makuyhdistelmiin.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta celsiusta. Tämä lämpötila mahdollistaa sen kaikkien aromien ja makujen täyden esiintulon. Suosittelemme avaamaan pullon noin tuntia ennen tarjoilua, jotta viini saa hieman happea ja kehittyy täysin.

Capitel de'Roari Amarone 2019 on viini, joka tempaa mukaansa kaikki viininharrastajat ja herkuttelijat. Sen monipuolinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhlallisiin tilaisuuksiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin. Kokeile tätä huippulaatuista Amaronea ja anna sen viedä sinut upealle matkalle italialaiseen viinielämykseen.

Täältä voit helposti tilata Capitel de’Roari Amarone 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.