Siirry pääsisältöön
Prego Bianco
Täältä voit helposti tilata Prego Bianco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Prego Bianco

Italia Pahvipakkaus 1000 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pahvipakkaus

Om Prego Bianco

Tervetuloa Prego Bianco -harjoitukseen! Prego Bianco on herkullinen ja raikas valkoviini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämä herkullinen juoma on peräisin Italiasta, joka tunnetaan maailman parhaista viineistä.

Prego Bianco on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, jotka antavat sille ainutlaatuisen ja hienostuneen maun. Sen raikas ja hedelmäinen maku kutsuu sinut matkalle kesäisiin viinitarhoille. Prego Bianco tuoksuu herkullisesti sitrushedelmiltä ja lempeältä kukalta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kevyiden aterioiden, kuten salaattien, merenelävien ja juustojen, seuraksi.

Prego Bianco ansaitsee parhaan mahdollisen nauttimiskokemuksen. Suosittelemme tarjoilua viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa säilyttämään sen raikkauden ja elävöittämään sen makuominaisuuksia. Voit nauttia sitä myös aperitiivina tai seurustelujuomana ystävien kanssa.

Prego Bianco on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kokea Italian viinimaailman parhaita puolia. Sen kevyt ja raikas luonne tekee siitä täydellisen valinnan kesäisiin grilli- ja illallisjuhliin. Anna sen viedä sinut matkalle Italiaan ja nauti sen tuoksuista ja mauista yhdessä läheistesi kanssa.

Prego Bianco -viini tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen, joka jättää sinut haluamaan lisää. Nauti tästä raikkaasta ja hienostuneesta valkoviinistä ja anna sen kietoa sinut lämpimillä Italiasta inspiroituneilla hetkillä.

Täältä voit helposti tilata Prego Bianco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.