Siirry pääsisältöön
Brouwerij Kerkom Hopverdomme
Täältä voit helposti tilata Brouwerij Kerkom Hopverdomme lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brouwerij Kerkom Hopverdomme

Belgia Pullo 330 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brouwerij Kerkom Hopverdomme

Brouwerij Kerkom Hopverdomme on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa makuelämyksen kuin mikään muu. Tämän belgialaisen panimon valmistama olut yhdistää perinteiset oluenvalmistusmenetelmät ja innovatiiviset käyttötavat luodakseen ainutlaatuisen maun, joka vetoaa kaikkiin oluen ystäviin.

Hopverdomme on saanut nimensä sen uskomattoman runsaasta humalapitoisuudesta, joka tuo olueen voimakkaan ja intensiivisen maun. Tämä humalainen olut tarjoaa hedelmäisiä ja kukkaisia ​​aromeja, jotka täydentävät täydellisesti sen vahvan ja tasapainoisen maun. Jokainen siemaus tuntuu rikkovan makunystyröitäsi ja jättää jälkeensä raikkaan ja pitkäkestoisen jälkimaun.

Brouwerij Kerkom Hopverdommen omaperäisyys ei rajoitu vain sen makuun, vaan myös sen aromaattiseen profiiliin. Olut täyttää ilman makeilla hedelmäisillä tuoksuilla, kuten sitrushedelmillä ja eksoottisilla hedelmillä, jotka kutsuvat sinut nauttimaan tästä ainutlaatuisesta juomasta.

Hopverdomme on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen humalainen ja voimakas maku täydentää mainiosti mausteisia ruokia, kuten grillattua lihaa, tulisia makkaroita tai mausteista meksikolaista ruokaa. Tämä olut sopii myös hyvin suolaisten juustojen ja rapeiden naposteltavien kanssa, luoden täydellisen tasapainon suolaisuuden ja humalan välille.

Tämän upean oluen parhaan nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan sen viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa sen maun monimuotoisuus tulee täysin esiin ja pehmeästi kuohuva rakenne korostuu.

Brouwerij Kerkom Hopverdomme on täydellinen valinta niille, jotka etsivät jotain erityistä ja poikkeuksellista olutvalikoimaansa. Sen ainutlaatuiset maku- ja aromiprofiilit sekä monipuoliset ruokaparit takaavat unohtumattoman oluttuokion. Kokeile Hopverdommea tänään ja anna sen viehättää sinut belgialaisen oluen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Brouwerij Kerkom Hopverdomme lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.