Siirry pääsisältöön
Naranjo  2021
Täältä voit helposti tilata Naranjo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Naranjo 2021

Chile Valle CentralMaule PaisPink moscatelTorontel Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Pais, Pink moscatel, Torontel

Om Naranjo 2021

Naranjo 2021 on täydellinen viinivalinta hienostuneelle makunystyrälle. Tämä ainutlaatuinen viini on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, joiden alkuperä on huolellisesti valittu tuottamaan korkealaatuista ja nautittavaa juomaa. Naranjo 2021 tarjoaa herkullisia makuelämyksiä, hienostuneita tuoksuja ja täydellisen tasapainoisen viinikokemuksen.

Naranjo 2021:n alkuperä valittiin tarkoin, jotta se tarjoaisi täydellisen yhdistelmän tyylikkyyttä ja luonnonläheisyyttä. Rypäleet on kasvatettu laatuun keskittyvillä viinitarhoilla, joissa on hyödynnetty kestävän viljelyn periaatteita. Tämän ansiosta Naranjo 2021:n maku ja tuoksu heijastelevat alueen ainutlaatuista terroiria ja viinikulttuuria.

Naranjo 2021 kiehtoo makunystyröitäsi monipuolisella ja monitahoisella maulla. Sen täyteläinen ja kermainen koostumus hellii suutasi ja jättää jälkimakua, joka tuntuu pitkään. Viinin raikas hapokkuus sekä hienovarainen hedelmäisyys luovat tasapainoisen ja miellyttävän makukokemuksen. Tämä viini sopii täydellisesti niin seurusteluun kuin aterian kanssa nautittavaksi.

Naranjo 2021:n tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Sen aromivivahteet vaihtelevat kypsyneestä marjasta ja luumusta aina vaniljaan ja mausteisiin. Tämä herättää aistisi ja saa sinut uppoutumaan viinin maailmaan.

Naranjo 2021:n sopiva tarjoilulämpötila on 16-18 astetta, jolloin sen maut ja tuoksut pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Sen suositeltuja parituskumppaneita ovat punaisen lihan herkulliset annokset, kypsennetyt juustot ja ylelliset suklaaherkut.

Naranjo 2021 on viini, joka vie sinut matkalle herkullisten makujen ja ainutlaatuisten aistielämysten maailmaan. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja luontoa. Nauti tästä hienostuneesta viinistä ja anna itsesi helliä sen monipuolisilla ja monitahoisilla mauilla.

Täältä voit helposti tilata Naranjo 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.