Siirry pääsisältöön
Rickhouse Cask Strength Bourbon
Täältä voit helposti tilata Rickhouse Cask Strength Bourbon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rickhouse Cask Strength Bourbon

YHDYSVALLAT Pullo 700 ml 51.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Rickhouse Cask Strength Bourbon

Rickhouse Cask Strength Bourbon on premium-luokan bourbonviski, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen viskin ystäville. Tämä käsintehty viski valmistetaan Rickhousen tislaamolla huolellisesti valikoiduista tynnyreistä ja se on pullotettu suoraan tynnyreistä korkealla alkoholipitoisuudella säilyttäen viskin alkuperäisen maun ja luonteen.

Rickhouse Cask Strength Bourbonin vahva, täyteläinen maku kutsuu tutustumaan sen monimuotoisuuteen. Visssin makeat ja mausteiset sävyt sekoittuvat hienosti tammen vaniljan ja paahteisen aromin kanssa, luoden ainutlaatuisen ja tasapainoisen makuprofiilin. Viski tarjoaa myös hienovaraisia ​​huomioita kirsikoista, hunajasta ja tummasta suklaasta, jotka täydentävät sen moniulotteista luonnetta.

Rickhouse Cask Strength Bourbonilla on tavattoman hienostunut tuoksu, joka vie sinut matkalle tislaamon lattialle. Sen tuoksusta voit aistia kypsien hedelmien ja mausteiden vivahteiden ohella myös paahteisen tammisuuden, joka varmasti ilahduttaa viskin ystäviä. Tämä herkullinen tuoksu antaa ennakkomaistiaisen siitä, millainen makuviski tarjoaa.

Tämä ainutlaatuinen bourbonviski sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai sen voi sekoittaa laadukkaisiin cocktail-juomiin. Rickhouse Cask Strength Bourbon tarjoaa maailmanluokan makuelämyksen, joka tyydyttää vaativimmankin makunystyrät. Sitä voi nauttia sellaisenaan jäiden kera tai kokeilla sen rinnalle herkullista ruokaparia, kuten tummaa suklaata tai paahtovanukasta.

Ole valmis kokemaan uusi taso bourbonin nautinnossa Rickhouse Cask Strength Bourbonin parissa. Sen täyteläinen maku ja moniulotteinen aromi saavat sinut rakastumaan viskin maagisuuteen. Tämä bourbon on suunniteltu herättämään aistejasi ja tarjoamaan unohtumattomia hetkiä, joten kutsu ystävät koolle, avaa pullo ja uppoudu nautinnolliseen viskimaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Rickhouse Cask Strength Bourbon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.