Siirry pääsisältöön
Marys Backe  2020
Täältä voit helposti tilata Marys Backe 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Marys Backe 2020

Ruotsi Pinot noir précoce Pullo 750 ml 12% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Pinot noir précoce

Om Marys Backe 2020

Marys Backe 2020 on ainutlaatuinen viini, joka ilmentää täydellisesti perustelunsa tunnusomaisia piirteitä. Sen alkuperä on vahvasti läsnä sekä maussa että tuoksussa, mikä tekee siitä unohtumattoman kokemuksen. Tämä viini tulee suoraan Maryn takapihalta, josta se on kerätty huolellisesti ja käsin.

Marys Backen rikas maku antaa huomattavan moniulotteisen maustunnelman, jossa voi aistia erilaisia kerroksia ja nyansseja. Viini tulee elämään suussa, ja sen maku kehittyy miellyttävästi maistelun aikana. Keskipitkä, hieman mausteinen jälkimaku jää pitkäksi aikaa muistoksi tästä ainutlaatuisesta viinistä.

Tämän viinin tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Se täyttää huoneen saapuessaan, ja sekoittaa ilmassa erilaisia aromeja, kuten kypsää kirsikkaa, tummaa suklaata ja kevyitä vaniljan vivahteita. Näiden elementtien yhdistelmä luo houkuttelevan tuoksun, joka houkuttelee sinut lähemmäs ja saa odottamaan ensimmäistä maistelua.

Tämä viini sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin ja tilanteisiin. Sen täyteläinen maku nostaa esiin lihan, erityisesti riistan ja pihvien, kauneuden. Se myös parantaa juustolautasen nautittavuutta ja sopii täydellisesti kypsytetyn juuston seuraan. Lisäksi voit nauttia Marys Backea sellaisenaan, jolloin sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tämä viini toimii parhaiten, kun sitä nautitaan hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa sen maut pääsevät esille parhaiten, ja sen ominaisuudet korostuvat täydellisesti. Voit siis rentoutua ja nauttia tästä ainutlaatuisesta viinistä täysillä.

Marys Backe 2020 on todellinen löytö viinirakkaille, jotka arvostavat ainutlaatuista makuelämystä ja viinin alkuperän tunnetta. Sen maailma avautuu jokaisella maistelulla, joten se tarjoaa aina uuden elämyksen jokaiselle lasilliselle.

Täältä voit helposti tilata Marys Backe 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.