Siirry pääsisältöön
Casal Mor Baga  2022
Täältä voit helposti tilata Casal Mor Baga 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Casal Mor Baga 2022

Portugali Bairrada Baga Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Baga

Om Casal Mor Baga 2022

Casal Mor Baga 2022 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa makuelämyksiä ja aromikokemuksia. Tämä viini on valmistettu Baga-rypäleistä, jotka ovat peräisin Casal Morin viinitarhoilta. Nämä viinitarhat sijaitsevat Portugalin sydämessä, missä ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle.

Casal Mor Baga 2022 on intensiivinen punaviini, joka tarjoaa monimuotoisen makupaletin. Sen voimakkaat marjaiset maut kuten mustikka ja kirsikka sulautuvat hienostuneisiin mausteisiin ja tanniineihin, mikä antaa viinille tasapainoisen ja pitkän jälkimaun. Sitä voi nauttia sellaisenaan tai se sopii mainiosti seuraksi erilaisille liharuoille ja juustoille.

Viinin aromikokemus on miellyttävä ja houkutteleva. Sen tuoksussa voi aistia kypsien marjojen aromeja, kuten punaherukkaa ja luumua, sekä kevyitä mausteiden nuotteja. Tämä yhdistelmä tekee viinistä houkuttelevan ja kutsuvan.

Casal Mor Baga 2022 tulisi nauttia hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan viinin raikkaita ja hedelmäisiä ominaisuuksia sekä pehmentämään sen tanniineja. Viini voi avautua vielä enemmän ilmaantumalla lasiin hetken aikaa ennen nauttimista.

Casal Mor Baga 2022 on täydellinen valinta niille, jotka rakastavat monipuolisia ja tasapainoisia punaviinejä. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut aromi ja monikäyttöisyys ruokapareissa tekevät siitä täydellisen valinnan illallisille, juhliin tai rentoihin hetkiin ystävien kanssa. Tutustu Casal Mor Baga 2022 viiniin ja anna sen viedä sinut ainutlaatuiselle makumatkalle Portugaliin.

Täältä voit helposti tilata Casal Mor Baga 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.