Siirry pääsisältöön
Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy
Täältä voit helposti tilata Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy

YHDYSVALLAT Purkki 355 ml 12.5% vol
Pakkaus Purkki

Om Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy

Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy on ainutlaatuinen olut, joka edustaa tarkoin harkittua ja huolella valmistettua käsityötä. Tämän tumman ja täyteläisen imperial stout -oluen alkuperä juontaa juurensa Oskar Bluesin panimon perinteisiin, joissa yhdistyy amerikkalainen rohkeus ja innovatiivisuus.

Härkomst

Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy on valmistettu Yhdysvalloissa Coloradoon sijoittuvassa Oskar Blues-panimossa. Panimo on tunnettu laadukkaista oluistaan ja pitkästä perinteestään. Tämä olut on erityisesti suunniteltu ja valmistettu tyydyttämään vaativimpienkin oluen ystävien makuhermot.

Smak

Tämä olut tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen täyteläinen ja voimakas maku tuntuu suussa karamellin ja suklaan sävyjen kera. Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy tarjoaa myös mausteisen alkoholilämmön, joka tasapainottaa täyteläisyyttä ja antaa oluelle uniikin luonteen. Jokainen siemaisu tästä oluesta tuntuu kuin olisi matkalla olutmaailman huipulle.

Doft

Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy vie sinut hienostuneen tuoksun maailmaan. Sen aromaattinen profiili tarjoaa rikkaita määränpäitä, kuten paahdettua mallasta, tammea ja vaniljaa. Jokainen hengenveto tästä oluesta vie sinut syvemmälle sen monimutkaiseen ja houkuttelevaan tuoksumaailmaan.

Mat och serveringstemperatur

Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai hyvässä seurassa. Tämä olut parhaiten avautuu nautittuna hieman lämpimämpänä, noin 12-14 asteen lämpötilassa, jolloin sen monimuotoiset maut ja tuoksut pääsevät oikeuksiinsa. Se on täydellinen kumppani illanistujaisiin, pihvi- ja suklaahetkiin sekä kaikille, jotka haluavat kokea oluen täyden potentiaalin.

Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy on olutelämys, johon kannattaa antautua. Sen ainutlaatuinen maku ja monikerroksinen aromi saavat aistit juhlimaan. Astu rohkeasti oluen maailmaan ja löydä uusia kiinnostavia sävyjä Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidyn kanssa.

Täältä voit helposti tilata Oskar Blues Barrel-aged Ten Fidy lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.