Siirry pääsisältöön
Dugges Electro
Täältä voit helposti tilata Dugges Electro lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dugges Electro

Ruotsi Purkki 330 ml 7.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Dugges Electro

Dugges Electro on vahva ja monipuolinen olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän innovaatiota ja perinteitä. Tämä ruotsalainen tuote on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista, ja se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville.

Etiketissä näkyy sanat "Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur", jotka kuvaavat oluen alkuperää, makua, tuoksua, sopivia ruokapareja sekä suositeltua tarjoilulämpötilaa.

Dugges Electro on syntynyt korkealaatuisesta mallaspohjasta ja sen luonnetta täydentää vahva humalan ja hiivan yhdistelmä. Tämä luo oluelle miellyttävän ja monipuolisen maun. Se yhdistää makeita ja karamellimaisia piirteitä raikkaaseen sitrushedelmien vivahteeseen, joka piristää makua ja tuo sille ainutlaatuisen persoonallisuuden.

Tuoksussa voit löytää aromikkaan sekoituksen hedelmäisiä ja mausteisia tuoksuja. Se herättää aistit ja avaa oven unohtumattomaan oluen nautintoon. Jokainen siemaus tuo uusia ulottuvuuksia, jotka herättävät makuhermosi ja jättävät jälkeensä pitkäkestoisen jälkivaikutelman.

Dugges Electro on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Sen monipuolinen makuprofiili täydentää täydellisesti lihan, juustojen ja makeiden herkkujen makuja. Suosittelemme nauttimaan tätä olutta lämpimässä lämpötilassa noin 8-12 asteessa, jotta sen täysi maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa.

Dugges Electro on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa laajan kirjon makuelämyksiä ja sopii täydellisesti erilaisiin tilanteisiin. Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rento hetki nautiskellen, tämä olut tarjoaa aina unohtumattoman kokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Dugges Electro lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.