Siirry pääsisältöön
Brouwerij De Ranke Guldenberg
Täältä voit helposti tilata Brouwerij De Ranke Guldenberg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brouwerij De Ranke Guldenberg

Belgia Pullo 330 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
66%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brouwerij De Ranke Guldenberg

Brouwerij De Ranke Guldenberg on belgialainen olut, joka tarjoaa upean makuelämyksen jokaiselle oluen ystävälle. Tämä erityinen olut tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteisiä belgialaisia makuja modernilla otteella.

Guldenbergin olutta leimaa rikas historia ja perinteiset valmistusmenetelmät, jotka juontavat juurensa keskiaikaisesta Belgiaan. Olut saa nimensä vanhalta kartanolta, joka sijaitsee Moenin kylässä Flanderissa. Tämä kartano onkin inspiroinut paikallisen Panin brouwerijin perustajia luomaan tämän ainutlaatuisen oluen.

Guldenbergin aromeissa ja maussa voi aistia monia kerroksia. Olutharrastajat pystyvät tunnistamaan erilaisia hedelmäisiä, mausteisia ja paahtuneita vivahteita, jotka luovat tasapainoisen ja miellyttävän makuelämyksen. Olut on hieman maltainen mutta samalla raikas ja kevyt. Pehmeä humalointi tuo juomaan lisää syvyyttä ja tasapainoa.

Guldenbergin tuoksussa voi aistia maltaita, hedelmiä ja mausteita. Se on kutsuva ja houkutteleva, mikä tekee juomasta entistäkin houkuttelevamman valinnan olutkavalta. Sen kullanruskea väri ja runsas vaahto antavat myös visuaalista nautintoa.

Olut sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen monipuolisuus ja tasapaino tekevät siitä erinomaisen valinnan niin liha- kuin kasvisruokien kanssa. Kokeile sitä esimerkiksi grillatun pihvin tai mausteisen pastan kanssa, jotta voit kokea sen täysin erilaiset sävyt ja maut.

Oikea tarjoilulämpötila tälle oluelle on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila antaa oluelle mahdollisuuden paljastaa kaikki sen upeat aromit ja maut ja tarjoaa täydellisen tasapainon juomalle.

Brouwerij De Ranke Guldenberg on olut, joka yhdistää perinteet ja modernin otteen ainutlaatuisella tavalla. Sen moniulotteinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle oluen harrastajalle. Astu sisään belgialaisen oluen maailmaan ja nauti Guldenbergin lumoavista ominaisuuksista.

Täältä voit helposti tilata Brouwerij De Ranke Guldenberg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.