Siirry pääsisältöön
Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018
Täältä voit helposti tilata Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018

Italia PiemonteBarolo Nebbiolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
91%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Nebbiolo

Om Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018

Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea italialaisen huippulaadun ja elegantin tyylikkyyden. Tämä upea viini tulee Serralungan maalaiskunnasta, joka on tunnettu Barolo-viininvalmistuksen keskuksena Piemontessa, Italiassa.

Viinissä on intensiivinen ja monimutkainen maku, joka tarjoaa täyteläisiä ja hienostuneita aromeja. Sen pehmeät tanniinit ja rikkaat hedelmäiset nuotit luovat tasapainoisen ja pitkäkestoisen maun. Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018 on täynnä tummia marjoja, kuten kirsikkaa ja karhunvatukkaa, sekä hienovaraisia mausteita, kuten neilikkaa ja vaniljaa.

Tämä viini tarjoaa myös upean tuoksun, joka täyttää tilan runsailla marja- ja kukkaisnuoteilla. Sen hillitty maa- ja mineraalisuus luo ainutlaatuisen tuoksusymfonian, joka houkuttelee ja viehättää kaikkia aisteja.

Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018 sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kera. Sen tasapainoinen ja monipuolinen maku yhdistyy täydellisesti esimerkiksi naudanlihan, riistan, lammasruokien ja vahvojen juustojen kanssa. Tämä viini myös kruunaa herkulliset pastat, kuten tagliatelle con ragù tai risotto-annokset.

Suosittelemme tarjoamaan Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018 viilennettynä noin 18–20 asteeseen. Tämä lämpötila auttaa viinin moniulotteisia makuja ja hienostuneita ominaisuuksia tulemaan täysin esille. Anna sen hengittää hetken ennen nauttimista, jotta sen täyteläinen luonne pääsee oikeuksiinsa.

Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman elämyksen kaikille viinin ystäville. Sen mahtava maku, upea tuoksu ja monipuolinen yhdisteltävyys tekevät siitä täydellisen valinnan niin erityisiin hetkiin kuin arkiseen nautiskeluun.

Täältä voit helposti tilata Barolo Serralunga Luigi Baudana 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.