Siirry pääsisältöön
San Miguel
Täältä voit helposti tilata San Miguel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

San Miguel

Espanja Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
25%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om San Miguel

San Miguel on suosittu olutmerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja maistuvista oluistaan. Brändin tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluu San Miguel Härkomst. Tämä olut on valmistettu huolella hankituista raaka-aineista ja perinteisiä valmistusmenetelmiä kunnioittaen. San Miguel Härkomst on vahvuudeltaan keskitäyteläinen ja sen maussa voi aistia kevyen sitruksisen vivahduksen.

San Miguel Härkomstilla on myös miellyttävä ja raikas tuoksu, joka kutsuu nauttimaan oluesta. Sen hedelmäiset ja maltilliset vivahteet tekevät juomasta tasapainoisen ja monipuolisen. Olut sopii erinomaisesti rentoutumiseen ja illanistujaisiin, ja sitä voi nauttia niin sellaisenaan kuin ruoan kera.

San Miguel Härkomstia suositellaan erityisesti mausteisille ruoille ja grilliruoille. Sen keskitäyteläinen maku täydentää täydellisesti esimerkiksi tulisesti maustettua grillattua lihaa tai maustettuja kalaruokia. Juoma sopii myös seurusteluun ja rennompaan illanviettoon ystävien kesken.

San Miguel Härkomst kannattaa nauttia viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tässä lämpötilassa sen maku ja tuoksu pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Olut tulee tarjoilla jääkylmänä ja sen raikas maku tuo iloa ja piristystä jokaiseen kulaushetkeen.

San Miguel Härkomst on laadukas ja monipuolinen olut, joka sopii niin ruoan kuin seurustelunkin kanssa. Sen raikas maku ja miellyttävä tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan oluen ystäville, jotka arvostavat perinteitä ja laadukkaita raaka-aineita. Koe San Miguel Härkomstin ainutlaatuinen makuelämys ja nauti tästä herkullisesta oluesta yhdessä ystävien kanssa!

Täältä voit helposti tilata San Miguel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.