Siirry pääsisältöön
Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir
Täältä voit helposti tilata Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir

Etelä-Afrikka Western Cape ChardonnayPinot noir Pullo 750 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot noir

Om Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir

Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir on laadukas, monipuolinen viini Etelä-Afrikasta. Tämä viini tarjoaa hienostuneen yhdistelmän Chardonnay- ja Pinot Noir -rypäleistä valmistettuja viinejä. Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir vie maistajansa makumatkalle, jossa yhdistyvät raikkaus, hedelmäisyys ja hienostuneisuus.

Viinin juuret Etelä-Afrikan Boschendalin tilalla näkyvät sen ainutlaatuisessa hienostuneessa maussa ja aromissa. Huolellisesti valikoidut Chardonnay- ja Pinot Noir -rypäleet antavat viinille siitä miellyttävän tuoksun ja täyteläisen maun. Hapokas rakenne yhdistettynä hedelmäisiin vivahteisiin tekevät tästä viinistä täydellisen seuralaisen monille eri ruoille.

Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokien kanssa. Sen huolellisesti balanssoitu maku ja pirteät hapot tekevät siitä täydellisen viinivalinnan kala- ja äyriäisruokien, salaattien ja vaalean lihan seuraan. Viinin tasapainoinen rakenne ja hedelmäinen luonne tekevät siitä myös sopivan valinnan aperitiiviksi tai juhlaviiniksi.

Tämän herkullisen viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noirin elegantti maku ja raikas happorakenne pääsevät parhaiten esille, kun tuo viiniä tarjolle hieman viilennettynä.

Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka kaipaavat tasapainoista ja monipuolista makuelämystä. Etelä-Afrikan Boschendalin tilan viinit ovat tunnettuja laadustaan ja nauttivat ansaitusti mainetta ympäri maailmaa. Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir on täydellinen seuralainen monille eri tilanteille ja ruokalajeille. Nauti tästä herkullisesta viinistä ja anna sen unohtumattomien makuelämysten viedä sinut mukanaan Etelä-Afrikan kauniisiin maisemiin.

Täältä voit helposti tilata Boschendal Brut Chardonnay Pinot Noir lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.