Siirry pääsisältöön
Stone Go To India Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Stone Go To India Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stone Go To India Pale Ale

YHDYSVALLAT Purkki 355 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Stone Go To India Pale Ale

Stone Go To India Pale Ale on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä india pale ale -olut on peräisin Yhdysvalloista ja se tarjoaa juojilleen täyteläisen ja raikkaan maun. Sen intensiiviset humala-, maltaan- ja hiivan aromit tekevät tästä oluesta täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea voimakkaan ja monipuolisen oluthetken.

Stone Go To India Pale Alessa kombinoituvat yhdessä klassiset länsirannikon IPAn piirteet moderniin twistiin. Olut tarjoaa hienostunutta makuelämystä, jossa sitrushedelmät, trooppiset hedelmät ja mausteet sekoittuvat täydellisesti keskenään. Tämän oluen ainutlaatuinen jälkimaku jättää suuhusi jäljittelemättömän raikkauden ja houkuttelevan katkeruuden.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se toimii myös täydellisenä kumppanina erilaisille ruokalajeille. Olut pystyy tasapainottamaan voimakkaat ja mausteiset ruoat kuin myös täydentämään herkullisia grilliruokia. Olut toimii erinomaisesti myös raikkaiden salaattien, merenelävien ja kypsien juustojen kanssa.

Stone Go To India Pale Ale kannattaa nauttia viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Näin voit todella nauttia sen täyteläisestä ja raikkaasta mausta. Oluen maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin, kun se tarjoillaan oikeassa lämpötilassa.

Stone Go To India Pale Ale on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat olutta, jossa on voimaa ja monipuolisuutta. Sen ainutlaatuiset maut ja tuoksut varmasti ihastuttavat vaativimmatkin oluen ystävät. Valitse tämä olut, kun haluat kokea unohtumattoman olutelämyksen, joka vie sinut hetkessä ajatuksissasi Yhdysvaltojen länsirannikolle.

Täältä voit helposti tilata Stone Go To India Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.