Siirry pääsisältöön
Arrogant Bastard Ale
Täältä voit helposti tilata Arrogant Bastard Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Arrogant Bastard Ale

YHDYSVALLAT Purkki 473 ml 7.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
66%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Arrogant Bastard Ale

Arrogant Bastard Ale on ylpeyden aihe jokaiselle juoma-entusiastille. Tämä olut nousee esiin paitsi rikkaasta mausta ja voimakkaasta aromistaan, myös sen ainutlaatuisesta tarinasta ja historiasta. Alkuperäisesti kotoisin Amerikasta, tämä olut kohoaa ennennäkemättömällä ylpeydellä ja vahvuudella, joka sopii vain rohkeimmille kulinaristeille.

Arrogant Bastard Ale tarjoaa uskomattoman monipuolisen makukokemuksen. Sen täyteläinen maku tarjoaa tasapainon makeiden, katkeroiden ja maltaisten vivahteiden välillä. Tämä olut on kuin rohkea kapinallinen lasissa, joka haastaa makunystyrät uusiin ulottuvuuksiin.

Sen voimakas tuoksu vie sinut matkalle, jossa voi aistia sitruunankuorta, hedelmäisiä sävyjä sekä maltaita. Se herättää uteliaisuuden ja valmistelee sinut unohtumattomaan juomaelämykseen.

Arrogant Bastard Ale sopii täydellisesti nautittavaksi useiden erilaisten ruokalajien kanssa. Sen runsas maku kestää mainiosti vahvempiakin makuja, kuten grillattua lihaa, mausteisia pataruokia tai jopa voimakkaita juustoja. Ruoan ja oluen harmonia saa aikaan täydellisen yhdistelmän, jossa maut täydentävät toisiaan.

Tämän ainutlaatuisen oluen on suositeltavaa tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteessa, jotta sen maut pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kylmä tarjoilulämpötila korostaa erinomaisesti oluen raikkautta ja antaa sille viimeisen silauksen täydellisyyttä.

Arrogant Bastard Ale on olut, joka ansaitsee erityisen paikan olutvalikoimassasi. Sen rohkea luonne ja mahtipontinen maku ovat omiaan luomaan unohtumattomia hetkiä ystävien ja hyvän ruoan parissa. Anna tämän oluen kääntää pääsi ylösalaisin ja kokea oikea aromien karnevaali.

Täältä voit helposti tilata Arrogant Bastard Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.