Siirry pääsisältöön
Stigbergets Fjords
Täältä voit helposti tilata Stigbergets Fjords lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stigbergets Fjords

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 440 ml 8.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Stigbergets Fjords

Stigbergets Fjords on maistuva olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja kiehtovan juomakokemuksen. Olut on valmistettu perinteisiä ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen, joka takaa sen korkean laadun ja maun.

Fjordsin juuret löytyvät Pohjoismaista, ja sen maku ja tuoksu heijastelevat alueen kaunista ja raikasta luontoa. Olut tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen maun, jossa yhdistyvät hedelmäiset ja havumetsäiset aromit. Maltainen makeus ja humalan raikkaus tasapainottavat toisiaan täydellisesti, jättäen jälkeensä pitkään kestävän ja miellyttävän jälkimaun.

Stigbergets Fjords sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Olut korostaa erityisesti merenelävien, kuten äyriäisten ja kalan, herkullisia makuja. Sen raikkaus ja eleganssi parantavat ruokailukokemusta, tuoden esille ruokien aromit ja rikastuttaen niiden makumaailmaa.

Fjords voidaan tarjoilla viilennettynä noin 8-10°C lämpötilassa. Tämä lämpötilaensimmäisessä avaa oluen maut parhaiten esiin ja varmistaa sen täyteläisen koostumuksen säilymisen. Viilennetynä Fjords tarjoaa raikkaan ja virkistävän juomaelämyksen, joka ihastuttaa jokaisen oluentuntijan ja nautiskelijan.

Stigbergets Fjords on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät herkullista ja tasapainoista olutta Pohjoismaiden tunnelmaa henkivässä paketissa. Sen ainutlaatuiset maut ja tuoksut vievät sinut matkalle Pohjolan luontoon ja tarjoavat unohtumattoman makukokemuksen. Olut on suunniteltu nautittavaksi hitaasti ja tarkkaan harkiten, jotta sen kaikki hienostuneet vivahteet pääsevät esiin.

Täältä voit helposti tilata Stigbergets Fjords lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.