Siirry pääsisältöön
Stoneleigh Riesling 2022
Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stoneleigh Riesling 2022

Uusi-Seelanti Marlborough Riesling Pullo 750 ml 11% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Riesling

Om Stoneleigh Riesling 2022

Stoneleigh Riesling 2022 on elegantti ja hienostunut valkoviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä Riesling-viini on peräisin Stoneleighn laatuviiniköynnöksistä, jotka kasvavat Uuden-Seelannin kuuluisalla Marlboroughin alueella.

Stoneleigh Riesling 2022 on valmistettu tarkasti valituista ja kypsistä viinirypäleistä, joiden avulla on saatu aikaan täyteläinen ja raikas maku. Viini tarjoaa runsaan ja moniulotteisen makuelämyksen, jossa voi maistaa trooppisten hedelmien, sitruksen ja kypsien omenoiden vivahteita. Pehmeät hapot korostavat viinin raikkautta ja tasapainoa.

Viinin tuoksussa voi aistia herkullisia kukka- ja mineraalivivahteita, jotka antavat sille hienostuneen ja hunajaista makeutta muistuttavan aromin. Tuoksu on miellyttävä ja houkutteleva, joka houkuttelee maistamaan heti ensi kulausta.

Stoneleigh Riesling 2022 sopii erinomaisesti tarjottavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruokalajeille. Sen hapokkuus ja trooppisten hedelmien makuvivahteet tuovat raikkautta ja tasapainottavat täyteläisempiä ruokia, kuten äyriäisiä, kalaruokia ja mausteisia aasialaisia ​​ruokia. Viini on myös ihanteellinen seurustelujuoma, joka sopii hyvin juhlallisiin tilaisuuksiin ja illanistujaisiin.

Stoneleigh Riesling 2022 tulisi nauttia viilennettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen raikkaus ja maunvivahteet pääsevät parhaiten esille. Viini on parhaimmillaan nuorena nautittuna, mutta sen voimakkaat hedelmäiset aromit kehittyvät myös hieman kypsytettyinä pullossa.

Stoneleigh Riesling 2022 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja hienostuneesta valkoviinistä, jolla on moni- ulotteinen maku ja houkutteleva aromi. Tämä viini viettelee sinut Uuden-Seelannin viinitarhojen kauneuteen ja tarjoaa makumatkan tropiikin ja sitrusten maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Riesling 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.