Siirry pääsisältöön
Pica-Pica Quinta de Lemos 2015
Täältä voit helposti tilata Pica-Pica Quinta de Lemos 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pica-Pica Quinta de Lemos 2015

Portugali Dão AlfrocheiroTinta rorizTouriga naçional Pullo 750 ml 14% vol 2015
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2015
Rypälelajikkeet Alfrocheiro, Tinta roriz, Touriga naçional

Om Pica-Pica Quinta de Lemos 2015

Pica-Pica Quinta de Lemos 2015 on erinomainen viini, joka tarjoaa unohtumattoman makumatkan. Tämä chileläinen viini on valmistettu huolella valituista Syrah- ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä, ja se kätkee sisäänsä runsautta ja monimuotoisuutta.

Pica-Pica Quinta de Lemos 2015 on täyteläinen ja tasapainoinen viini, jossa yhdistyvät tumman marjaisat maut ja hienostunut mausteisuus. Sen voimakas ja intensiivinen maku saa aikaan miellyttävän pitkän jälkivaikutelman, joka jää mieleen vielä pitkäksi aikaa.

Tämän viinin houkutteleva tuoksu tuo mieleen tumman kirsikan ja pippurin sävyjä, ja se houkuttelee herättämään aistit eloon. Pica-Pica Quinta de Lemos 2015 on täynnä vivahteita, jotka tulevat esiin sen ensimmäisestä tuoksusta aina sen viimeiseen pisaraan saakka.

Tämä viini on täydellinen kumppani monille ruoille. Sen intensiivinen maku ja vivahteikas luonne sopivat erityisen hyvin punaisen lihan, kypsennettyjen juustojen ja tumman suklaan kanssa nautittavaksi. Pica-Pica Quinta de Lemos 2015 viinillä voi luoda upean ateriakokemuksen, jossa jokainen ruoan ja viinin yhdistelmä täydentää toisiaan täydellisesti.

Jotta voit nauttia täydestä makuelämyksestä, suosittelemme tarjoamaan Pica-Pica Quinta de Lemos 2015 viiniä lämpimänä. Optimaalinen serveringstemperatur on noin 16-18 astetta, mikä korostaa viinin monipuolisuutta ja sen ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Pica-Pica Quinta de Lemos 2015 on viini, joka ansaitsee tulla kokeiltavaksi. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja herkullinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista juomaa. Tämä chileläinen viini tulee varmasti ilahduttamaan kaikkia viinin ystäviä, jotka haluavat kokea unohtumattoman makumatkan maailmankartalta.

Täältä voit helposti tilata Pica-Pica Quinta de Lemos 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.