Siirry pääsisältöön
Cerro Rosé
Täältä voit helposti tilata Cerro Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cerro Rosé

Australia Pahvipakkaus 1000 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pahvipakkaus

Om Cerro Rosé

Cerro Rosé on laadukas ja herkullinen roseviini, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen. Viinin alkuperä juontaa juurensa aurinkoiseen ja viiniköynnöksille otolliseen ympäristöön, joka sijaitsee kaukana eteläisessä Euroopassa. Tämän alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat viinille rikkaan ja monipuolisen maun.

Cerro Roséssa on hienostunut ja houkutteleva tuoksu, joka valloittaa kaikki aistit. Se tarjoaa aistikkaan sekoituksen kukkien ja punaisten marjojen tuoksuvivahteita, jotka tekevät tästä viinistä vastustamattoman.

Tämä herkullinen roseviini on täydellinen valinta erilaisten ruokien kanssa. Sen raikas ja kevyt luonne sopii erityisen hyvin salaattien, merenelävien ja kevyiden pastaruokien seuraksi. Se myös täydentää täydellisesti kesäisiä grillausaterioita ja juustolautasia.

Cerro Rosén parasta makua ja tuoksua voidaan korostaa oikealla tarjoilulämpötilalla. Suosittelemme nauttimaan tätä herkullista viiniä noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden avautua täysin ja paljastaa kaikki sen hienot maut ja aromit.

Cerro Rosé on täydellinen valinta kaikille, jotka nauttivat laadukkaista viineistä. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttömahdollisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan. Nauti tästä roseviinistä ja koe ainutlaatuinen makumatka aurinkoiseen eteläiseen Eurooppaan!

Täältä voit helposti tilata Cerro Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.