Siirry pääsisältöön
Williams Brothers Pavlov’s Dog
Täältä voit helposti tilata Williams Brothers Pavlov’s Dog lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Williams Brothers Pavlov’s Dog

Yhdistynyt kuningaskunta England Purkki 330 ml 4.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Williams Brothers Pavlov’s Dog

Pavlov’s Dog - Intohimoinen Käsityöolut, Joka Herättää Aistit Elämään

Williams Brothers Pavlov’s Dog on herkullinen käsityöolut, joka tuo tullessaan ainutlaatuisen makuelämyksen ja vie aistisi matkalle uusiin ulottuvuuksiin. Nimensä oolut on saanut kuuluisan venäläisen fysiologin Ivan Pavlovin mukaan, joka pystyi ehdollistamaan koirat reagoimaan tiettyihin ärsykkeisiin. Samalla tavoin Pavlov’s Dog herättää juojan makuaistin ja vie sen matkalle uusien makujen ja tunnelmien maailmaan.

Härkomst-oluet ovat Williams Brothersin erikoisuuksia, ja Pavlov's Dog ei tee poikkeusta. Oluen valmistuksessa käytetään huolella valittuja aineksia ja perinteisiä käsityöoluen valmistusmenetelmiä. Tulemus on täyteläinen ja moniulotteinen olut, joka tarjoaa eleganssia ja tasapainoa jokaisessa siemauksessa.

Maussa Pavlov’s Dog yhdistää taitavasti voimakasta paahteisuutta, tummaa suklaata ja kahvia sekä lämpimiä mausteita. Nämä rikkaat ja syvät maut tanssivat yhdessä huolella valittujen humalien kanssa, luoden täydellisen tasapainon makeuden ja katkeruuden välille. Oluen vahvuus tuo lisäkerroksen nautinnon tunteeseen - se on kuin herkullinen suklaakakku vähän ekstraa.

Pavlov’s Dogin tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Siitä voi aistia tumman paahdon, kahvin ja suklaan makean aromin, joka houkuttelee sinut lähemmäksi oluen lumoavaa taikaa. Kun otat ensimmäisen siemauksen, huomaat kuinka olut avautuu uusille sävyille ja kerroksille, aivan kuin Pavlovin koirien ehdollistaminen.

Pavlov's Dog on täydellinen valinta erilaisten ruokien kanssa nautittavaksi. Sen täyteläiset maut sopivat erinomaisesti tummien suklaisten jälkiruokien, juustojen ja paahdettujen liharuokien rinnalle. Lisäksi olut toimii upeasti seurustelujuomana ja tuo mukavuutta ja nautintoa iltaan.

Optimaalinen serveringstemperatur Pavlov's Dogin nauttimiseen on noin 8-12 astetta celsiusastetta. Tällöin oluen erilaiset maut ja aromit tulevat parhaiten esille ja tarjoavat täydellisen makunautinnon.

Williams Brothers Pavlov’s Dog on unohtumaton käsityöolut, joka herättää aistisi eloon ja tarjoaa unohtumattoman makukokemuksen. Anna itsesi viedä matkalle, jossa perinteet ja innovaatio kohtaavat täydellisessä tasapainossa.

Täältä voit helposti tilata Williams Brothers Pavlov’s Dog lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.