Siirry pääsisältöön
Råå IPA Organic
Täältä voit helposti tilata Råå IPA Organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Råå IPA Organic

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Råå IPA Organic

Råå IPA Organic on laadukas ja herkullinen olut, joka sopii erityisen hyvin oluen ystäville, jotka arvostavat luonnollisia ja ekologisia vaihtoehtoja. Tämä olut on valmistettu huolella valituista luomuraaka-aineista, mikä takaa sen laadun ja puhtauden.

Herkullinen maku on Råå IPA Organiciin ominaista. Sen tasapainoinen ja vahva humalan maku antaa oluelle täyteläisen ja raikkaan maun. Olut sopii erinomaisesti niille, jotka pitävät intensiivisistä ja runsaista oluista.

Råå IPA Organicilla on myös ainutlaatuinen tuoksu. Sen aromit ovat voimakkaasti humalaisia ja sitruksisia, mikä tekee tästä oluesta raikkaan ja houkuttelevan. Olutta kannattaa nuuhkia huolella ennen ensimmäistä maistamista, jotta sen mahtavat aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja vahva humalointi toimivat hyvin esimerkiksi grilliruokien, mausteisten ruokien ja voimakkaan makuisen juuston rinnalla. Voit myös nauttia tätä olutta sellaisenaan, rentoutuen ja nauttien sen herkullisesta mausta.

Suosittelemme tarjoamaan Råå IPA Organicia viilennettynä noin 9-12 asteessa. Tällä lämpötilalla sen maku ja aromit pääsevät parhaiten esille, ja saat nautittua tästä oluesta sen kaikilla herkuilla.

Råå IPA Organic on täydellinen valinta niille, jotka etsivät herkullista ja ekologista olutta. Sen laadukkaat raaka-aineet ja tasapainoinen maku takaavat nautinnollisen olutkokemuksen. Kokeile tätä olutta seuraavan kerran, kun haluat hemmotella makunystyröitäsi.

Täältä voit helposti tilata Råå IPA Organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.