Siirry pääsisältöön
Marko Gure Arbasoak 2021
Täältä voit helposti tilata Marko Gure Arbasoak 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Marko Gure Arbasoak 2021

Espanja Bizkaiko TxakolinaBaskien CourbuPetit courbuPetit manseng Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Courbu, Petit courbu, Petit manseng

Om Marko Gure Arbasoak 2021

Marko Gure Arbasoak 2021 - Viini, joka kuljettaa sinut takaisin juurille

Marko Gure Arbasoak 2021 on ainutlaatuinen viinikokemus, joka vie sinut matkalle juurillesi. Tämä ainutlaatuinen viini yhdistää täyteläisen maun, herkullisen aromin ja perinteisen valmistustavan tuodakseen sinulle unohtumattoman juhlakokemuksen.

Tämän vuoden Arbasoak-viini on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, jotka tulevat Marcon viinitilalta. Jokainen rypäle on tarkkaan valittu ja käsin poimittu varmistaakseen korkealaatuisen lopputuloksen. Viinin valmistusprosessi noudattaa perinteistä menetelmää, joka on välittynyt sukupolvelta toiselle.

Marko Gure Arbasoak 2021 tarjoaa monipuolisen makuelämyksen. Sen täyteläinen maku, jossa on tasapainoisen pehmeät tanniinit, vie sinut suoraan viiniköynnösten juurille. Viinin syvä aromi tuo mieleesi kuvia vihreistä viinitarhoista ja paahteisista auringonlaskuista. Jokainen kulahdus tarjoaa sinulle palan luontoa ja tuoksuja, jotka kertovat viinin ainutlaatuisesta tarinasta.

Marko Gure Arbasoak 2021 on täydellinen valinta monenlaisille ruokalajeille. Sen monipuolisuus tekee siitä sopivan niin kevyille salaateille kuin mausteisille liharuoillekin. Viini on myös erinomainen seuralainen juustoille ja suklaaherkuille. Sen monikerroksinen maku ja hienostunut rakenne täydentävät täydellisesti erilaisia ruokapareja.

Paras nautinto saavutetaan Marko Gure Arbasoak 2021:n ollessa tarjoilulämpötilassa 16-18 astetta. Tämä lämpötila vapauttaa viinin täyden potentiaalin ja korostaa sen ainutlaatuista luonnetta. Käytä huoletta viinilasia tai dekantteria, jotta voit nauttia viinin kaikista hienoista vivahteista.

Marko Gure Arbasoak 2021 on viini, joka kunnioittaa perinteitä ja tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen. Juo tätä viiniä ja anna sen kertoa sinulle tarinansa juurista ja historiasta.

Täältä voit helposti tilata Marko Gure Arbasoak 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.