Siirry pääsisältöön
Herencia Altes Celastrina 2022
Täältä voit helposti tilata Herencia Altes Celastrina 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Herencia Altes Celastrina 2022

Espanja Terra AltaKatalonien Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Herencia Altes Celastrina 2022

Herencia Altes Celastrina 2022 on taianomainen viini, joka tarjoilee maistelijalleen ainutlaatuisen maku- ja tuoksu-elämyksen. Tämä viini osoittaa vahvaa alkuperää ja kunnioitusta perinteitä kohtaan.

Herkkä ja hienostunut, tämä Celastrina vuosikerta yhdistää huolellisesti valittuja rypäleitä nykyaikaiseen viinintuotantotekniikkaan. Viinin syntymisessä on kiinnitetty erityistä huomiota rypäleiden alkuperään. Viinitarhoilla, jotka sijaitsevat korkealla Montsant-vuoristossa, on ainutlaatuinen mikroilmasto, joka antaa viinille sen erottuvan elegantin luonteen.

Tämän viinin maulla on poikkeuksellinen monimuotoisuus ja syvyys. Se tarjoaa hienovaraisia ​​makuelämyksiä, joissa voi löytää herkkiä marja- ja kypsien hedelmien vivahteita. Maku on tasapainoinen ja pehmeä, jossa on kevyt mausteisuus ja silkkinen tanniinisuus.

Herencia Altes Celastrina 2022:n hienovaraiset tuoksut täyttävät huoneen elegantilla intensiteetillä. Viinin monitasoinen tuoksumaailma tarjoilee tuoreiden marjojen, kuten vadelman ja mustikan, aromeja sekä kevyitä kukkaisia ​​ja mausteisia sävyjä. Tuoksu on houkutteleva ja hienostunut, jättäen jäljen mieleesi.

Tämä viini sopii täydellisesti moninaisiin ruokapareihin. Kokeile sitä esimerkiksi grillatun lohen tai paistetun kanan kanssa. Se täydentää myös erinomaisesti tomaattipohjaisia pastaruokia ja pehmeitä juustoja. Suosittelemme tarjoilemaan Herencia Altes Celastrina 2022 viiniä hieman viilennettynä, noin 14-16 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen viiniin, joka kunnioittaa perinteitä ja tarjoaa aistillisen elämyksen jokaiselle viinin ystävälle. Herencia Altes Celastrina 2022 vie sinut matkalle makujen maailmaan, joka jättää jälkensä sydämeesi.

Täältä voit helposti tilata Herencia Altes Celastrina 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.