Siirry pääsisältöön
Falcon Julbrygd
Täältä voit helposti tilata Falcon Julbrygd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Falcon Julbrygd

Ruotsi Hallands länFalkenbergs kommun Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Falcon Julbrygd

Falcon Julbrygd on ruotsalainen olutperinne, joka syntyy huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja perinteistä reseptiikkaa kunnioittaen. Tämä täyteläinen joululelut on valmistettu perinneoluttyylin mukaan tarjoten ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville.

Falcon Julbrygdia leimaa rikas ja lämmin maku, jossa maistuvat paahdetut maltaat, kypsytetyt humalat ja kevyt mausteisuus. Sen tasapainoinen ja täyteläinen luonne tekee siitä täydellisen valinnan nautittavaksi joulun tunnelmaa luotaessa tai yhdessä herkullisten jouluruokien kanssa.

Tämä upea joululelu tarjoaa myös miellyttävän aromaattisen elämyksen. Sen hienostunut tuoksu kätkee sisäänsä tumman paahdetun maltaan makeuden sekä mausteiden hienostuneen säväyksen.

Falcon Julbrygdin ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä monipuolisen valinnan ruokapariksi. Sen täyteläinen maku ja tasapainoinen mausteisuus korostavat erityisesti jouluisia herkkuja, kuten kinkkua, laatikoita ja suklaapikkuleipiä. Sen runsaat maltaat ja humalat luovat täydellisen harmonian suolaisten ja makeiden makujen kanssa.

Tämä joululelut tulisi nauttia viileänä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen monipuoliset maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa, ja se tarjoaa täydellisen maisteluelämyksen.

Falcon Julbrygd on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat perinteisiä makuja ja autenttista olutkulttuuria. Olipa kyseessä joulunajan juhlinta tai rento nautiskelu ystävien kanssa, tämä joululelu tarjoaa unohtumattoman ja herkullisen matkan ruotsalaisen olutperinteen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Falcon Julbrygd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.