Siirry pääsisältöön
Herrljunga Cider Blodapelsin
Täältä voit helposti tilata Herrljunga Cider Blodapelsin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Herrljunga Cider Blodapelsin

Ruotsi Purkki 250 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 7.4g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Herrljunga Cider Blodapelsin

Herrljunga Cider Blodapelsin on suosittu juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä juoma on luotu huolellisesti valituista, laadukkaista raaka-aineista, ja sen alkuperä on Herrljunga Ciderin pitkäaikaisessa käsityöosaamisessa. Juoman nimi "Blodapelsin" tarkoittaa veriappelsiinia ruotsiksi, mikä kertoo juoman raikkaasta ja makeasta mausta.

Blodapelsin-omenaviiniä valmistetaan käyttämällä ainoastaan luonnollisia ainesosia. Veriappelsiini antaa juomalle raikkaan ja intensiivisen maun, jossa yhdistyvät appelsiinin mehevät, makeat ominaisuudet ja tyylikäs hapokkuus. Jokainen siemaus tarjoaa täydellisen tasapainon makeuden ja happamuuden välillä, mikä tekee tästä juomasta erityisen nautittavan.

Herrljunga Cider Blodapelsinilla on myös monipuolinen tuoksu, joka herättää aistit eloon. Appelsiinin raikkaat tuoksuvivahteet täyttävät ilman ja tekevät juoman nauttimisesta entistäkin houkuttelevampaa. Juoma sopii täydellisesti rentoihin hetkiin yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Blodapelsin-omenaviini on monipuolinen ruokajuoma. Sen raikkaus ja hapokkuus tasapainottavat hyvin erilaisten ruokien makua. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi kevyiden salaattien, merenelävien tai vaalean lihan seuraksi. Tämä juoma tuo ruokahetkeen piristävän ja raikkaan lisän.

Parhaan makunautinnon saavuttamiseksi, Herrljunga Cider Blodapelsin tulisi nauttia viilennettynä. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta Celsius. Viilennetty juoma korostaa sen raikkaita ominaisuuksia ja mahdollistaa maun täydellisen tasapainon.

Herrljunga Cider Blodapelsin on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät virkistävää ja herkullista juomaelämystä. Tämä juoma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän veriappelsiinin mausta, raikkaasta tuoksusta ja monipuolisesta käyttötarkoituksesta. Olipa kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa tai herkullinen ruokahetki, Blodapelsin-omenaviini tekee siitä vieläkin nautittavamman.

Täältä voit helposti tilata Herrljunga Cider Blodapelsin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.