Siirry pääsisältöön
Allegrini Valpolicella Superiore 2020
Täältä voit helposti tilata Allegrini Valpolicella Superiore 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Allegrini Valpolicella Superiore 2020

Italia VenetienValpolicella Corvina veroneseOseletaRondinella Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Corvina veronese, Oseleta, Rondinella

Om Allegrini Valpolicella Superiore 2020

Allegrini Valpolicella Superiore 2020 on italialainen punaviini, joka on valmistettu huolella valituista rypäleistä. Tämä Superiore-versio Valpolicella-viinistä on tarkoin jalostettu tuote, jonka korkea laatu näkyy niin sen alkuperässä, maussa kuin tuoksussakin.

Valpolicella Superiore 2020 saa alkunsa kauniilta Veneton alueelta, joka tunnetaan laadukkaista viineistään. Alueen ainutlaatuiset savi- ja kalkkikivimaaperät yhdessä optimaalisten sääolosuhteiden kanssa luovat ihanteelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle. Tämä näkyy viinin upeassa rakenteessa ja monipuolisessa makuprofiilissa.

Allegrini Valpolicella Superiore 2020:ssa yhdistyvät elegantit tanniinit, raikkaat hapot ja täyteläinen punamarjainen maku. Viinissä on hienostunut ja tasapainoinen maku, jossa voi aistia kirsikkaa, luumua, mausteisuutta ja tummaa suklaata. Se on täydellinen valinta punaviinien ystäville, jotka arvostavat samettista ja täyteläistä makuelämystä.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja herättää kiinnostuksen ensimmäisestä tuoksahduksesta lähtien. Siinä voi aistia kypsyneiden punaisten marjojen, tumman kirsikan ja hienostuneen mausteisuuden sävyjä. Tuoksultaan Allegrini Valpolicella Superiore 2020 on hienostunut ja moniulotteinen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan viinin ystäville.

Tämä punaviini sopii hyvin monenlaisille ruoille. Sen elegantit tanniinit ja raikkaat hapot tekevät siitä täydellisen kumppanin kypsennetyille liharuoille, erityisesti häränlihalle ja riistalle. Se toimii myös hyvin kovien juustojen, kuten parmesaanin, kanssa. Viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jotta sen täyteläiset maut ja hienostunut rakenne pääsevät oikeuksiinsa.

Allegrini Valpolicella Superiore 2020 tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen italialaisen viinintekotaidon huippuluokasta. Sen alkuperä, maku ja tuoksu tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukkaita punaviinejä ja haluavat nauttia aistillisista hetkistä hyvässä seurassa.

Täältä voit helposti tilata Allegrini Valpolicella Superiore 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.