Siirry pääsisältöön
Cocktail Collective Pink Gin & Tonic
Täältä voit helposti tilata Cocktail Collective Pink Gin & Tonic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cocktail Collective Pink Gin & Tonic

Kansainvälinen tavaramerkki Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 9.8g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Cocktail Collective Pink Gin & Tonic

Cocktail Collective Pink Gin & Tonic on ainutlaatuinen sekoitus perinteistä giniä ja raikkaita raaka-aineita, joka tarjoaa täydellisen juomaelämyksen. Tämä juoma on peräisin huolella valikoiduista ainesosista, jotka tuovat esiin sen ainutlaatuisen maun ja tuoksun.

Pink Gin & Tonicin alkuperä on salaisuus, mutta sen resepti kätkee alleen vuosikymmenten tietotaidon ja käsityön taidon. Tämä juoma on valmistettu tarkoin valikoiduista ginilajeista, jotka tarjoavat täydellisen tasapainon mausteiden ja sitrusten välillä. Tämä huomaamaton yhdistelmä takaa raikkautta ja särmää jokaiselle hörpälle.

Pink Gin & Tonicin maussa on häivähdys metsäisiä marjoja, joiden täyteläisyys tulee esiin jokaisella siemauksella. Upea tuoreen sitruunan tuoksu leviää ympäri huonetta heti, kun avaat pullon. Tämä juoma on suunniteltu täydelliseen makujen harmoniaan, jossa jokainen ainesosa pääsee oikeuksiinsa.

Pink Gin & Tonic sopii täydellisesti seuraksi rentoihin illanistujaisiin tai juhlaviin tilaisuuksiin. Sen raikas ja tasapainoinen maku sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan jäillä tai voit lisätä siihen oman makusi mukaan tuoreita hedelmiä tai yrttejä. Tämä juoma on myös erinomainen kumppani elegantille aterialle, sillä sen raikas maku puhdistaa suun ja tekee ruokailusta nautinnollisen.

Pink Gin & Tonic kannattaa tarjoilla viilennettynä lasista, jonka reunaa on koristeltu hedelmien tai yrttien siivuilla. Tämä hienostunut juomavalinta tarjoaa kauniin näyn ja herättää aistisi aina ensimmäisestä siemauksesta alkaen.

Olit sitten ginin ystävä tai etsit uutta jännittävää juomaa, Cocktail Collective Pink Gin & Tonic on täydellinen valinta. Anna sen viedä sinut maailmalle, jossa raikkaus ja makuelämykset kohtaavat täydellisessä harmoniassa. Nauti yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa, tämä juoma tekee jokaisesta hetkestä juhlan arvoisen.

Täältä voit helposti tilata Cocktail Collective Pink Gin & Tonic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.