Siirry pääsisältöön
Morgon  2021
Täältä voit helposti tilata Morgon 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Morgon 2021

Ranska BourgogneBeaujolais Gamay Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Gamay

Om Morgon 2021

Morgon 2021 on Beaujolais'n suosituin viinintuottaja, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja hienostuneen tuoksun viininystäville eri puolilla maailmaa. Tämä upea viini tulee Beaujolais'n alueelta Ranskasta, joka tunnetaan parhaiten Gamay-rypäleistä valmistetuista viineistään.

Morgon 2021:lla on houkutteleva rubiininpunainen väri, ja sen tuoksu on täyteläinen ja moniulotteinen. Voit aistia kypsiä punaisia marjoja, kirsikoita ja herkullista mausteisuutta tässä hienostuneessa aromikokonaisuudessa. Sen tanniinit ovat pehmeät ja tasapainoiset, mikä tekee tästä viinistä helposti lähestyttävän ja nautinnollisen juoman.

Tämä viini on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti grillatun lihan, paistetun kalan ja voimakkaampien juustojen kanssa. Morgon 2021:n korkea hapokkuus ja raikas hedelmäisyys täydentävät hienosti näiden ruokien makuja.

Suosittelemme tarjoamaan Morgon 2021:ta hieman viilennettynä, noin 14-16 asteessa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan viinin raikkautta ja moniulotteista makua. Voit nauttia tämän herkullisen viinin ystävien kanssa illallisella tai nautiskella siitä rentoutumisen hetkellä.

Morgon 2021 on loistava valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen Beaujolais'n alueen tarjoamat ilot. Sen herkullinen maku, miellyttävä tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhlallisiin tilaisuuksiin kuin arkipäivän nautintoihin. Älä missaa tilaisuutta kokea tämä upea viini ja antaa makunystyröidesi iloita Morgon 2021:sta.

Täältä voit helposti tilata Morgon 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.