Siirry pääsisältöön
Vivaldi Valpolicella ai Colli 2022
Täältä voit helposti tilata Vivaldi Valpolicella ai Colli 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vivaldi Valpolicella ai Colli 2022

Italia VenetienValpolicella Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Vivaldi Valpolicella ai Colli 2022

Vivaldi Valpolicella ai Colli 2022 on erinomainen italialainen viini, joka edustaa Valpolicella-alueen parasta laatua. Tämä viini on valmistettu tarkkaan valikoiduista rypäleistä ja sitä on kypsytetty huolellisesti, jotta sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Valpolicella ai Colli 2022:n maku on täyteläinen, hienostunut ja moniulotteinen. Siinä on hedelmäisiä nuotteja, kuten kirsikkaa, vadelmaa ja luumua, sekä hienovaraisia mausteisia vivahteita, kuten vaniljaa ja kanelia. Viinin tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä miellyttävän juoda ja nautiskella.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja runsas. Siinä voi aistia kypsien tummien hedelmien, kuten luumujen ja mustikoiden, sekä mausteiden, kuten maustepippurin ja inkiväärin, aromit. Tuoksun intensiteetti ja moniulotteisuus antavat viinille luonteen ja herättävät mielenkiinnon sen maistamiseen.

Vivaldi Valpolicella ai Colli 2022 sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen hedelmäinen ja mausteinen maku tekee siitä täydellisen valinnan grilliruoille, kuten pihveille ja paistille. Se myös täydentää hyvin voimakkaita ja mausteisia ruokia, kuten pizzat, pastat ja kovat juustot.

Tämä viini tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin hedelmäisiä ja mausteisia aromeja, ja samalla tasapainottaa sen hapokkuutta ja tanniineja. Tarjoilulämpötila vaikuttaa suuresti viinin kokonaiselämykseen, joten on tärkeää noudattaa suositeltua lämpötilaa.

Vivaldi Valpolicella ai Colli 2022 on maistuva valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja moniulotteista viiniä. Sen rikas maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset ruokaparit tekevät siitä erinomaisen valinnan niin arjen illallisille kuin erityistilaisuuksiinkin.

Täältä voit helposti tilata Vivaldi Valpolicella ai Colli 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.