Siirry pääsisältöön
Buffalo Barrel California Zinfandel 2021
Täältä voit helposti tilata Buffalo Barrel California Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Buffalo Barrel California Zinfandel 2021

YHDYSVALLAT Kalifornien Zinfandel Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Buffalo Barrel California Zinfandel 2021

Buffalo Barrel California Zinfandel 2021 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka nauttivat syvästä ja monipuolisesta makuelämyksestä. Tämä täyteläinen punaviini tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän herkullisia makuja ja houkuttelevia tuoksuja.

Härkomst: Buffalo Barrel California Zinfandel -viini tulee Kalifornian aurinkoisilta viiniviljelmiltä, joilla on ihanteelliset olosuhteet Zinfandel-rypäleiden kasvulle. Näissä viinitarhoissa viiniköynnökset kukoistavat ja marjat kehittyvät täydellisesti, mikä luo tämän viinin huippulaadun.

Smak: Tämän vuoden 2021 Buffalo Barrel California Zinfandel -viini on miellyttävän täyteläinen ja runsas. Siinä on tummia marjaisia makuja, kuten kypsää luumua, kirsikkaa ja vadelmaa, jotka tanssivat pehmeästi suussa. Viinin tanniinit ovat tasapainossa ja antavat sille silkkinen ja kestävä rakenteen.

Doft: Buffalo Barrel California Zinfandelissa on houkutteleva tuoksu, jossa voi aistia kypsien marjojen, kuten mustaherukan ja vadelman, sekä hienoisen mausteisuuden. Sen monivivahteinen ja hienostunut aromi houkuttelee sinut tutustumaan tarkemmin tähän ainutlaatuiseen viiniin.

Mat och serveringstemperatur: Buffalo Barrel California Zinfandel 2021 toimii erinomaisesti sellaisten ruokien kanssa, jotka tarvitsevat täyteläistä ja intensiivistä makua. Se sopii erityisesti grillattujen liharuokien, mausteisten pastojen ja kypsytettyjen juustojen kanssa. Suosittelemme tarjoamaan tätä viiniä lämpötilassa 16-18 astetta, jotta sen täyteläiset maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Buffalo Barrel California Zinfandel 2021 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen moniulotteiset maut, hienostunut tuoksu ja erinomainen alkuperä tekevät siitä täydellisen valinnan niin erityisiin tilaisuuksiin kuin arkisiinkin nautiskeluhetkiin. Osta pullo tätä upeaa Zinfandeliä ja anna sen viedä sinut Kalifornian viinimaiden tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata Buffalo Barrel California Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.