Siirry pääsisältöön
Falling Feather Ruby Cabernet 2020
Täältä voit helposti tilata Falling Feather Ruby Cabernet 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Falling Feather Ruby Cabernet 2020

YHDYSVALLAT Kalifornien Ruby cabernet Pullo 750 ml 12.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Ruby cabernet

Om Falling Feather Ruby Cabernet 2020

Falling Feather Ruby Cabernet 2020 on ainutlaatuinen punaviini, joka kutsuu sinut matkalle mausteiden ja tummien hedelmien maailmaan. Tämä erityinen vuosikerta on valmistettu parhaista mahdollisista rypäleistä, mikä takaa sen erinomaisen laadun ja intensiivisen makuelämyksen.

Tämän viinin alkuperä juontaa juurensa aurinkoiseen Härkomstiin, missä viiniköynnökset kukoistavat suotuisassa ilmastossa. Härkomstin ainutlaatuinen maaperä ja viileä merituuli antavat rypäleille täydelliset kasvuolosuhteet, mikä välittyy viinin ainutlaatuisessa maussa.

Falling Feather Ruby Cabernet 2020:n rikas ja täyteläinen maku valloittaa sinut heti ensimmäisellä huikalla. Sen huolella tasapainotettu tanniinirakenne ja modneiden tummien hedelmien vivahteet antavat viinille syvyyttä ja runsautta. Lisäksi mausteinen loppusävel tuo viiniin hienostuneisuutta, jota voit nauttia lasillisesta toisensa perään.

Falling Feather Ruby Cabernet 2020:n houkutteleva tuoksu tuo mieleen kypsät luumut, tummat marjat ja aavistuksen paahteisen vaniljan. Näiden aromien yhdistelmä tekee viinistä houkuttelevan ja vetoavan jo ennen kuin ehdit ensimmäistäkään hörppyä ottaa.

Tämä ainutlaatuinen punaviini on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen voimakas makuprofiili sopii erinomaisesti rohkeille liharuoille, kuten grillatulle pihville tai mausteiselle lampaalle. Voit myös nauttia sitä yksinään, kun haluat rentoutua hetken ja hemmotella itseäsi herkullisella viinillä.

Falling Feather Ruby Cabernet 2020 suositellaan tarjoiltavaksi hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tällä tavalla sen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa ja voit nauttia sen täyteläisestä ja raikkaasta mausta täysin siemauksin.

Tervetuloa maistamaan Falling Feather Ruby Cabernet 2020:n ainutlaatuista makua ja nauttimaan unohtumattomasta viinikokemuksesta. Se saa varmasti aistisi heräämään eloon ja täyttää hetkesi nautinnolla.

Täältä voit helposti tilata Falling Feather Ruby Cabernet 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.