Siirry pääsisältöön
Exton Park Blanc de Noirs
Täältä voit helposti tilata Exton Park Blanc de Noirs lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Exton Park Blanc de Noirs

Yhdistynyt kuningaskunta England Pinot noir Pullo 750 ml 11.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Exton Park Blanc de Noirs

Exton Park Blanc de Noirs on laadukas kuohuviini, joka tulee Englannin Hampshiresta. Tämä ainutlaatuinen ja hienostunut kuohuviini on valmistettu rypäleistä, jotka on poimittu huolellisesti myöhään syksyllä, kun ne ovat saavuttaneet täydellisen kypsyytensä. Blanc de Noirs on nimensä mukaisesti valmistettu tummista rypäleistä ja se erottuu elegantilla ulkonäöllään ja rikkaalla kuohuviinin maullaan.

Aivan kuten sen nimi vihjaa, Exton Park Blanc de Noirs tarjoilee upean maun tummista rypäleistä, mikä antaa sille runsaan ja täyteläisen maun. Kuohuviinin maku on monimuotoinen ja siinä voi aistia kypsää punaista hedelmää, marjaisia makuja sekä hienostuneita mausteita. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan erilaisten ruokalajien pariksi.

Exton Park Blanc de Noirsin tuoksu on houkutteleva ja kehittynyt. Se avautuu elegantilla hedelmäisellä tuoksulla, jossa voi aistia punaisia marjoja ja hienostuneita kukkaisia vivahteita. Tuoksun moniulotteisuus kutsuu sinut tutustumaan tarkemmin tähän ainutlaatuiseen kuohuviiniin.

Exton Park Blanc de Noirs on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Sen täyteläinen maku ja monimuotoisuus tekevät siitä sopivan valinnan esimerkiksi grillatun lohen, kypsytetyn juuston tai kermaisen risoton kanssa. Tarjoile tätä kuohuviiniä viileänä, mutta ei liian kylmänä, jotta sen monivivahteiset maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Exton Park Blanc de Noirs on täydellinen valinta kaikille kuohuviinin ystäville, jotka haluavat kokea jotain erityistä. Sen ainutlaatuinen valmistustapa ja hienostunut maku tekevät siitä loistavan vaihtoehdon erityisiin hetkiin ja juhliin. Nauti tästä elegantista kuohuviinistä ja anna sen viedä sinut mukaansa maailman viinien jännittävään ja makuhermoja kutkuttavaan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Exton Park Blanc de Noirs lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.