Siirry pääsisältöön
To Øl 45 Days Pilsner
Täältä voit helposti tilata To Øl 45 Days Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

To Øl 45 Days Pilsner

Tanska Purkki 440 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om To Øl 45 Days Pilsner

To Øl 45 Days Pilsner on perinteitä kunnioittava olut, jonka valmistukseen on käytetty aikaa ja huolellisuutta. Tämä tanskalainen käsityöolut on ainutlaatuinen valinta kaikille oluentuntijoille, jotka arvostavat laadukkaita, maistuvia juomia.

Herkullisen pilsnerin ominaisuuksiin kuuluu ensinnäkin sen luonnollinen alkuperä. To Øl 45 Days Pilsner on valmistettu ainoastaan parhaista raaka-aineista, jotka takaavat juoman korkean laadun ja herkullisen maun. Olutta on kypsytetty peräti 45 päivän ajan, jotta sen maku ehtii kehittyä täydelliseksi. Tämä pitkä kypsymisaika tuo esiin oluen pehmeät aromit ja tasapainoisen maun, joka hivelee makunystyröitä.

Tuoksultaan To Øl 45 Days Pilsner on raikas ja houkutteleva. Sen aromaattiset nuotit levittäytyvät ympäristöön ja herättävät mielihyvää. Olut on täyteläinen ja raikas, jolloin sen makeiden ja maltillisten aromien yhdistelmä tulee täysin esiin.

Tämä pilsner on ihanteellinen valinta monenlaisiin ruokaparituksiin. Sen maltilliset maut ja raikas tasapaino sopivat erinomaisesti kevyempien ruokalajien, kuten salaattejen, merenelävien ja kalaruokien, seuraksi. To Øl 45 Days Pilsner täydentää ruoan maun ilman, että se dominoi muita makuja.

Olut tulisi tarjoilla optimaalisessa lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät parhaiten esiin. Suositeltu tarjoilulämpötila To Øl 45 Days Pilsnerille on noin 7-9 celsiusastetta. Näin juoma on riittävän viileää, mutta ei liian kylmää, jotta sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa.

To Øl 45 Days Pilsner on valinta laatutietoisille oluenystäville, jotka haluavat nauttia hyvin valmistetusta ja herkullisesta juomasta. Tämä perinteitä kunnioittava olut tarjoaa tasapainoisen ja raikkaan maku-elämyksen, joka sopii loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin ja ruokaparituksiin.

Täältä voit helposti tilata To Øl 45 Days Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.