Siirry pääsisältöön
TT Three Towns Extra
Täältä voit helposti tilata TT Three Towns Extra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

TT Three Towns Extra

Ruotsi Purkki 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om TT Three Towns Extra

TT Three Towns Extra on ainutlaatuinen juusto, joka on keränyt inspiraationsa kolmesta eri kaupungista. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruokalajisuositukset sekä tarjoilulämpötila tekevät siitä unohtumattoman herkun juuston ystäville.

Härkomst eli juuston alkuperä on tärkeä tekijä sen ainutlaatuisuudessa. TT Three Towns Extra on kehitetty kolmen eri kaupungin herkkuruokaperinteitä kunnioittaen. Juuston valmistuksessa on hyödynnetty näiden kaupunkien erikoisuuksia ja juustonvalmistusperinteitä, mikä tekee siitä todella erityisen.

Maku on TT Three Towns Extrassa keskeisellä sijalla ja se hurmaa jokaisen herkuttelijan. Sen täyteläinen ja moniulotteinen maku yhdistyy täydellisesti kolmen kaupungin makumaailmaan. Juustosta löytyy hienovaraisia savuisia sävyjä yhdistettynä keskipitkään, pähkinäiseen mausteisuuteen. TT Three Towns Extra tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen, joka jää mieleen.

Tuoksu on myös tärkeä osa juuston kokonaisuutta. TT Three Towns Extrassa tuoksuvivahteet ovat miellyttävän aromaattisia, tarjoten houkuttelevan tuoksun ennen ensimmäistäkään maistiaista. Tuoksu herättää ruokahalun ja valmistaa herkistymään juuston monenlaisille mauille.

TT Three Towns Extra on täydellinen valinta moniin erilaisiin ruokalajeihin. Se sopii loistavasti erilaisten juustolautasten ja vastaleivotun leivän kaveriksi. TT Three Towns Extra on myös täydellinen valinta esimerkiksi pastan, risoton tai salaatin päälle raastettavaksi. Juuston erityinen makumaailma täydentää monenlaisia ruokalajeja ja tekee niistä vieläkin herkullisempia.

TT Three Towns Extralle on myös suositeltu tarjoilulämpötila. Juuston maut ja ominaisuudet pääsevät parhaiten esille, kun se tarjoillaan hieman huoneenlämpöä viileämpänä. Näin juusto säilyttää oikean koostumuksensa ja sen aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

TT Three Towns Extra on ainutlaatuinen juustovalinta, joka tuo kolmen kaupungin herkkuruokaperinteet pöytääsi. Sen alkuperä, rikas maku, houkutteleva tuoksu, monipuoliset ruokalajisuositukset sekä oikea tarjoilulämpötila tekevät tästä juustosta ensiluokkaisen valinnan ruokapöytään. Nauti TT Three Towns Extrasta ja herkuttele kolmen kaupungin makumaailmoilla!

Täältä voit helposti tilata TT Three Towns Extra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.