Siirry pääsisältöön
Vanlig Vodka Lime
Täältä voit helposti tilata Vanlig Vodka Lime lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vanlig Vodka Lime

Norja Pullo 700 ml 37.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Vanlig Vodka Lime

Vanlig Vodka Lime on raikas ja tyylikäs juoma, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteistä vodkaa ja eloisaa limeä. Tämä juoma on saanut vaikutteita pohjoismaiselta designilta, ja sen hienostunut maku ja haju tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilanteisiin.

Alkuperäinen vanlig-vodka on peräisin Skandinaviasta, missä se on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja käynyt läpi tarkat valmistusprosessit. Tämä takaa sen puhtaan maun ja pehmeän suutuntuman. Limea on lisätty juomaan taidokkaasti tasapainoisessa suhteessa, jotta sen raikas ja kirpeä maku korostaisi vodkaa täydellisesti.

Vanlig Vodka Limella on houkutteleva tuoksu, joka tuo mieleen raikkaiden sitrushedelmien tuulahduksen. Kultaista väriä huokuva juoma kutsuu sinut nauttimaan sen herkullisesta aromista.

Tämä monipuolinen juoma sopii täydellisesti moniin ruokalajeihin. Sen raikas maku ja sitruksinen vivahde täydentävät erilaisia kalaruokia ja äyriäisiä, samoin kuin salaatteja ja kevyitä kasvisruokia. Voit myös nauttia Vanlig Vodka Limea sellaisenaan tai käyttää sitä raikkaana pohjana erilaisille cocktaileille.

Suosittelemme nauttimaan Vanlig Vodka Limen viileänä, jotta sen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen jääpaloin ja sitruunalohkoin koristellusta lasista tai tehdä siitä virkistävän drinkin sekoittamalla sen jäiden ja muiden raaka-aineiden kanssa.

Vanlig Vodka Lime on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta vodkaa ja mielenkiintoisia makuelämyksiä. Tuo pohjoismaisia makuelämyksiä elämääsi ja nauti tästä ainutlaatuisesta juomasta!

Täältä voit helposti tilata Vanlig Vodka Lime lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.