Siirry pääsisältöön
Melleruds Prima Julöl
Täältä voit helposti tilata Melleruds Prima Julöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Melleruds Prima Julöl

Ruotsi Purkki 440 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Melleruds Prima Julöl

Melleruds Prima Julöl on perinteinen joulupanimon monivivahteinen ja houkutteleva olut, jonka alkuperä kumpuaa pitkästä perinteestä ja huolellisesta valmistusprosessista. Tämä juhlava juoma tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja runsaan tuoksun, jotka muistuttavat siitä, kuinka lämmin ja hauska joulu voi olla.

Melleruds Prima Julöl valmistetaan parhaista raaka-aineista, joiden huolellinen valikoima takaa korkealaatuisen lopputuloksen. Olut saa makunsa ja tuoksunsa joulun perinteisistä mausteista, kuten kanelista, neilikasta ja inkivääristä. Nämä täyteläiset ainesosat luovat monivivahteisen makuelämyksen, joka sopii täydellisesti joulunajan herkkujen kanssa nautittavaksi.

Melleruds Prima Julöl sopii erinomaisesti erilaisten ruokien ja joulupöydän herkkujen pariksi. Se täydentää täyteläiset liharuoat, kuten kinkun tai paistetun naudanlihan, ja antaa niille juhlallista makua. Olut toimii myös erinomaisena seurana juustolautaselle tai suklaaherkkujen kanssa nautittavaksi.

Jotta voit nauttia Melleruds Prima Julölin täysistä ominaisuuksista, suosittelemme tarjoilemaan sitä oikeassa lämpötilassa. Optimaalinen serveringstemperatur on noin 8-10 astetta, jolloin oluen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen joko suoraan pullosta tai kaatamalla sen kauniiseen olutlasiin, jossa sen kuplat ja väri pääsevät oikeuksiinsa.

Melleruds Prima Julöl on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea joulun taian omassa lasissaan. Sen herkulliset maut ja rikas tuoksu vievät sinut suoraan joulun tunnelmaan ja nostavat juhlatunnelman kattoon. Tämä joulunajan suosikkiolut on takuuvarma tapa tehdä joulustasi vieläkin ikimuistoisempi.

Täältä voit helposti tilata Melleruds Prima Julöl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.