Siirry pääsisältöön
Cigar City Jai Alai
Täältä voit helposti tilata Cigar City Jai Alai lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cigar City Jai Alai

YHDYSVALLAT Purkki 355 ml 7.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Cigar City Jai Alai

Cigar City Jai Alai on suosittu olutmerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen olutharrastajille. Oluen alkuperä juontaa juurensa Cigar Cityn panimolta Floridasta, Yhdysvalloista, joka on tunnettu korkeasta laadusta ja käsityöläisoluen perinteiden vaalimisesta.

Jai Alai on vahva ja täyteläinen India Pale Ale -tyylinen olut, joka tarjoaa täyteläisen ja monimutkaisen maun. Sen runsaat humalan aromit tekevät siitä tasapainoisen ja maukkaan oluen, jossa maistuu sitrushedelmien, havujen ja karamellin sävyjä. Olut on myös miellyttävän katkera, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka pitävät voimakkaammista oluista.

Cigar City Jai Alai houkuttelee myös hienostuneen tuoksunsa ansiosta. Oluesta voi havaita selkeitä sitrushedelmien ja trooppisten hedelmien tuoksuja, jotka luovat miellyttävän ja raikkaan tuulahduksen. Olut on erityisen houkutteleva niille, jotka arvostavat aromien monimuotoisuutta ja kehitystä.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokien kanssa. Jai Alain täyteläinen maku ja voimakas humalointi parantavat monenlaisten ruokien makuelämystä. Se soveltuu erityisen hyvin mausteisten ruokien, grilliruokien ja pehmeiden juustojen kanssa nautittavaksi. Olut tarjoaa raikkaan vastapainon mausteisille makuille ja täydentää ruoan makuprofiilia.

Cigar City Jai Alai on parhaimmillaan nautittuna viilennettynä noin 8-12 asteessa. Tämän lämpötilan avulla oluen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa, ja se kehittyy täydellisesti lasillinen lasilliselta.

Kokonaisuudessaan Cigar City Jai Alai on olut, joka on suunniteltu vaativammalle oluen ystävälle. Sen monimutkaiset maut, hienostunut tuoksu ja monipuolisuus ruokapariksi tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat korkealaatuista ja nautinnollista olutta.

Täältä voit helposti tilata Cigar City Jai Alai lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.