Siirry pääsisältöön
Picpoul de Pinet Villa Blanche 2022
Täältä voit helposti tilata Picpoul de Pinet Villa Blanche 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Picpoul de Pinet Villa Blanche 2022

Ranska Languedoc-RoussillonCoteaux du Languedoc Piquepoul blanc Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Piquepoul blanc

Om Picpoul de Pinet Villa Blanche 2022

Picpoul de Pinet Villa Blanche 2022 on raikas ja elinvoimainen valkoviini Etelä-Ranskasta. Tämä hienostunut viini on peräisin Languedocin alueelta, joka tunnetaan laadukkaista valkoviineistään. Picpoul de Pinet -rypäleestä valmistettu Villa Blanche tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen.

Viinin tuoksussa on raikkaita sitruunan ja vihreän omenan vivahteita, jotka kietoutuvat hienosti yhteen kermaisen vaniljan ja kukkaisen laventelin kanssa. Tämä houkutteleva aromikombinaatio herättää aistit ja antaa vihjeitä viinin monimuotoisuudesta.

Picpoul de Pinet Villa Blanche 2022:n maku on raikas ja eloisa. Sitruunan ja raikkaan vihreän omenan hedelmäisyys tuntuu ensimmäisessä maistiaisessa ja jatkuu pitkään suussa. Viini on raikas ja tasapainoinen, ja siinä on miellyttävä hapokkuus, joka houkuttelee kuluttajia lasillisen toisensa jälkeen.

Tämä valkoviini sopii täydellisesti nautittavaksi kevyiden merenelävien, kuten äyriäisten, simpukoiden ja kalasta valmistettujen ruokien kanssa. Sen raikas hapokkuus täydentää täydellisesti näiden herkkujen maukkaita makuja. Se on myös erinomainen kumppani tuoreille salaateille, raikkaille vihannesruoille ja kesäisille ruokalajeille.

Parhaiten Picpoul de Pinet Villa Blanche 2022 tulisi tarjoilla noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa sen raikkaus ja aromikokoelma pääsevät täysimääräisesti esiin, jolloin viinistä voi nauttia kaikissa sen monipuolisissa vivahteissa.

Picpoul de Pinet Villa Blanche 2022 tarjoaa Pohjois-Peloponnesoksen rannikon kauneuden ja aromin pullotettuna. Sen herkullinen maku ja raikas tuoksu valloittavat viinin ystävien sydämet. Oli kyseessä sitten juhlaillallinen tai rento illanvietto ystävien kanssa, tämä valkoviini on täydellinen valinta.

Täältä voit helposti tilata Picpoul de Pinet Villa Blanche 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.