Siirry pääsisältöön
Sancerre Les Roches Domaine Vacheron 2022
Täältä voit helposti tilata Sancerre Les Roches Domaine Vacheron 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sancerre Les Roches Domaine Vacheron 2022

Ranska SancerreLoiredalen Sauvignon blanc Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Sancerre Les Roches Domaine Vacheron 2022

Sancerre Les Roches on erinomainen valinta kaikille viininharrastajille, jotka haluavat nauttia elegantista ja moniulotteisesta Ranskan Loiren laakson valkoviinistä. Tämä vuoden 2022 tuotanto Domaine Vacheronilta tarjoaa upean maistelukokemuksen huolella valikoiduista rypäleistä.

Sancerre Les Rochesin alkuperä on tärkeä tekijä sen ainutlaatuisessa luonteessa. Viini tulee Loiren laakson kuuluisalta Sancerren alueelta, joka tunnetaan laadukkaista viineistään ja ainutlaatuisista maaperästään. Les Roches -niminen viinitarha tarjoaa erityisen hienot olosuhteet viiniköynnöksille ja luo viiniin oman leimansa.

Maistellessa Sancerre Les Rochesia voi odottaa runsasta ja moniulotteista makuelämystä. Viini on kuiva ja raikas, jossa on hienovaraisia sitruksen ja vihreiden omenoiden vivahteita. Sen keskitäyteläinen rakenne ja hyvä hapokkuus tasapainottavat hedelmäisyyttä ja antavat sille pitkän jälkimaun, joka kutsuu toiseen lasilliseen.

Tuoksultaan Sancerre Les Roches on eloisa ja houkutteleva. Siinä voi aistia trooppisten hedelmien, kuten passionhedelmän ja ananaksen, aromeja, jotka yhdistyvät hienovaraisesti kukkaisten ja mineraalisten nuotintojen kanssa. Tämä tuoksuyhdistelmä tekee viinistä kiinnostavan ja houkuttelevan jo ennen ensimmäistä siemaletta.

Sancerre Les Roches on ihanteellinen ruokaviini monenlaisten makuelämysten kaveriksi. Se sopii erinomaisesti äyriäisten, erilaisten kala- ja äyriäisruokien sekä kevyempien salaattien kanssa. Domaine Vacheron suosittelee nauttimaan tätä viiniä noin 10-12 asteessa, jolloin sen mausteiset ja raikkaat ominaisuudet pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Kun etsit korkealaatuista Ranskan valkoviiniä, joka tarjoaa elegantin maistelukokemuksen, valitse Sancerre Les Roches Domaine Vacheronilta. Tämä viini yhdistää huolellisesti valikoidut rypälelajikkeet, ainutlaatuisen maaperän ja tarkkaan suunnitellun valmistusprosessin tarjoten unohtumattoman makumatkan Loiren laaksoon.

Täältä voit helposti tilata Sancerre Les Roches Domaine Vacheron 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.