Siirry pääsisältöön
Kvarnagårdens Bärfis
Täältä voit helposti tilata Kvarnagårdens Bärfis lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kvarnagårdens Bärfis

Ruotsi Växjö kommunKronobergs län Purkki 330 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Kvarnagårdens Bärfis

Kvarnagårdens Bärfis on laadukas marjalikööri, joka hurmaa suomalaiset makunystyrät ainutlaatuisella koostumuksellaan ja maullaan. Tämä herkullinen juoma saa alkunsa huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja perinteisestä valmistusmenetelmästä, joka takaa jokaisen pisaran täyteläisen aromin.

Bärfisissä yhdistyvät raikkaat marjat ja pehmeät mausteet, jotka takaavat täydellisen balanssin ja herättävät makupaletin eloon. Juomassa voi maistaa tuoreiden metsämarjojen herkän happamuuden sekä makeiden mansikoiden ja herukoista peräisin olevien mausteiden lämpimän sävyn. Kvarnagårdens Bärfis tuo suuhun täyteläisen marjaisten makujen harmonian.

Tuoksultaan Bärfis on houkutteleva ja hienostunut. Se leijailee ilmassa tuoreiden marjojen makea ja hivenen kirpeä aromi, joka herättää mielikuvia suomalaisen luonnon ja puhtaan ilmaisuuden kauneudesta.

Bärfis sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan jäähdytettynä tai jääpalojen kera. Juoma on myös mainio ainesosa lukuisiin cocktailresepteihin, joissa sen mausteisuus ja raikkaus takaavat makuelämyksen, joka kruunaa juhlat ja illanistujaiset. Käyttämällä Bärfisia juomasekoituksissa voi luoda uusia ja kiehtovia makuja, jotka taatusti ihastuttavat kaikkia marjaherkkujen ystäviä.

Parhaimman maistelukokemuksen saavuttaaksesi suosittelemme tarjoilemaan Bärfisin noin 6-8 asteessa. Tämä helmeilevä juoma avautuu täysin ja sen maut pääsevät oikeuksiinsa, kun se tarjoillaan viilennettynä. Illan hämärtyessä ja kynttilöiden valossa Bärfisin nauttiminen tulee olemaan täydellinen hetki rentoutumiseen ja herkutteluun.

Kvarnagårdens Bärfis on ehdoton valinta kaikille marjaisista juomista pitäville, jotka haluavat kokea aitoa suomalaista makunautintoa. Tämä juoma tarjoaa unohtumattomia hetkiä ja vie sinut makumatkalle suomalaisen luonnon suloiseen syleilyyn.

Täältä voit helposti tilata Kvarnagårdens Bärfis lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.