Siirry pääsisältöön
Omnipollo x AleSmith  Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stout
Täältä voit helposti tilata Omnipollo x AleSmith Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Omnipollo x AleSmith Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stout

Ruotsi Purkki 330 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
83%
Humalahakuisuus
83%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Omnipollo x AleSmith Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stout

Omnipollo x AleSmithin Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stout on yhdessä suunniteltu erityinen olut, jossa yhdistyy hienostunut maku, houkutteleva tuoksu ja ainutlaatuinen tarjoilutyyli. Tämä tumma stout-olut tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle oluentuntijalle.

Härkomst: Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stout on lopputulos kahden huippuluokan olutpanimon, Omnipollon ja AleSmithin, yhteistyöstä. Ruotsalais-amerikkalainen yhteistyö on tuonut päivänvaloon tämän herkullisen oluen, joka on varmasti kiinnostava kaikille oluen ystäville.

Smak: Olut on valmistettu käyttämällä laadukasta pähkinäistä Mud Cake-taikinaa ja rikasta suklaata, mikä tekee siitä täyteläisen ja makean. Tämä lämmin suklainen maku sulautuu täydellisesti tumman maltaan ja stoutin ominaisuuksiin. Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stout on todellinen makuelämys, joka tarjoaa iloa ja nautintoa jokaisella kulauksella.

Doft: Olut leijailee tilaan miellyttävällä pähkinäisellä ja suklaantäyteisellä tuoksullaan, joka houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen kulauksen. Sen herkullinen aromi täyttää huoneen ja antaa vihjeitä sen runsaista makuominaisuuksista.

Mat och serveringstemperatur: Tämä olut on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai paritettuna herkullisen suklaakakun tai pähkinäisten jälkiruokien kanssa. Suosittelemme nauttimaan Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stoutin hieman viilennettynä noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa.

Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stout on juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän hienostunutta makua, houkuttelevaa tuoksua ja käyttäjäystävällistä tarjoilutyyliä. Olut on täydellinen valinta tunnelmallisiin illanviettoihin tai erityisiin tilaisuuksiin, jossa haluat hemmotella itseäsi tai tarjota vieraillesi jotain poikkeuksellista.

Täältä voit helposti tilata Omnipollo x AleSmith Noa Pecan Mud Cake Chess Board Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.