Siirry pääsisältöön
Jämtlands Påskebrygd
Täältä voit helposti tilata Jämtlands Påskebrygd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jämtlands Påskebrygd

Ruotsi Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jämtlands Påskebrygd

Jämtlands Påskebrygd on Ruotsin tunnetuimman pienpanimon, Jämtlands Bryggerin, erityinen pääsiäisoluiden erikoisuus. Tämä käsintehty olut on valmistettu intohimolla ja huolella, ja se edustaa Jämtlandin alueen vahvaa panimoperinnettä.

Jämtlands Påskebrygd tarjoaa herkullisen yhdistelmän perinteisiä ja moderneja makuja. Tämän oluen ainutlaatuinen maku tarjoaa tasapainoisen sekoituksen tummaa suklaata, pähkinää ja mausteita. Se on täyteläinen ja kermainen nautiskelujuoma, joka sopii erinomaisesti pääsiäisen aikaan nautiskeltavaksi.

Tämän oluen aromissa on havaittavissa vahvoja paahteisia ja mausteisia tuoksuja. Sen mausteinen tuoksu tuo mieleen lämpimät kevätpäivät ja lupaavan pääsiäisen tunnelman.

Jämtlands Påskebrygd sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää erityisen hyvin suussa sulavat suklaaherkut ja juustolautaset. Tämän oluen täyteläinen maku ja suolaisuus tasapainottavat täydellisesti erilaisten liha- ja grilliruokien makumaailmaa.

Paras tapa nauttia Jämtlands Påskebrygd on tarjoilla se hieman viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan oluen täyteläisen maun ja rikkaan aromin. Voit nautiskella tästä herkullisesta oluesta yksinään tai jakaa sen ystäviesi kanssa pääsiäisen riemuja juhliessanne.

Jämtlands Påskebrygd on täydellinen valinta kaikille oluentuntijoille ja niille, jotka haluavat kokeilla uusia makuja ja tutustua Pohjoismaiden käsityöoluiden rikkaaseen maailmaan. Nauti tyytyväisenä tästä korkealaatuisesta oluesta ja tuo pääsiäisen iloa jokaiseen lasilliseen!

Täältä voit helposti tilata Jämtlands Påskebrygd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.