Siirry pääsisältöön
Brouwerij Frontaal  I’ve Got Friends In the Music Business B.A. Blend #4
Täältä voit helposti tilata Brouwerij Frontaal I’ve Got Friends In the Music Business B.A. Blend #4 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brouwerij Frontaal I’ve Got Friends In the Music Business B.A. Blend #4

Alankomaat Purkki 330 ml 14% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
75%
Humalahakuisuus
75%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Brouwerij Frontaal I’ve Got Friends In the Music Business B.A. Blend #4

Brouwerij Frontaal I've Got Friends In the Music Business B.A. Blend #4 on belgialaisen panimon, Brouwerij Frontaalin, ainutlaatuinen olut, joka on valmistettu yhteistyössä musiikkialan ammattilaisten kanssa. Tämä olut on neljäs osa B.A. Blend -sarjassa, joka yhdistää taidokkaasti erilaisia panimo- ja tynnyrikypsytyksiä.

I've Got Friends In the Music Business B.A. Blend #4 tarjoaa herkullisen sekoituksen erilaisia makuja ja aromikokemuksia. Olut on saanut lisämakua ja -aromia tynnyrikypsytysten kautta, mikä antaa sille syvän ja monimuotoisen luonteen. Olut tarjoaa hienosti tasapainoitettuja sävyjä, jotka vaihtelevat tummasta hedelmäisyydestä lämpimiin mausteisiin.

Päästäessäsi oluen suuhusi huomaat sen pehmeän ja samettisen suutuntuman, joka tekee siitä erittäin miellyttävän juotavan. Tämä kombinaatio makuja ja suutuntumaa tarjoaa ainutlaatuisen olutelämyksen, joka vetoaa niin olutharrastajiin kuin musiikkialan ammattilaisiinkin.

I've Got Friends In the Music Business B.A. Blend #4 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai makuparien kanssa. Sen monimuotoiset maut ja aromit toimivat hyvin esimerkiksi grillatun lihan, tumman suklaan tai voimakkaiden juustojen seurassa. Olut on suunniteltu herkuteltavaksi hitaasti ja nautiskellen.

Tämä ainutlaatuinen olut tulisi tarjoilla noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen monipuoliset maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Jääkaappikylmänä olut menettää osan herkullisuudestaan, joten suosittelemme antamaan sille hieman aikaa lämmetä ennen nauttimista.

Brouwerij Frontaal I've Got Friends In the Music Business B.A. Blend #4 on täydellinen valinta olutharrastajille ja musiikin ystäville, jotka arvostavat monipuolisia maku- ja aromikokemuksia. Se on kunnianosoitus musiikille ja oluenvalmistukselle, ja sen ainutlaatuisuus tekee siitä ehdottomasti kokeilemisen arvoisen.

Täältä voit helposti tilata Brouwerij Frontaal I’ve Got Friends In the Music Business B.A. Blend #4 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.