Siirry pääsisältöön
Avondale Genus  2019
Täältä voit helposti tilata Avondale Genus 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Avondale Genus 2019

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Cabernet francCabernet sauvignonMalbecMerlotPetit verdot Pullo 750 ml 14% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Malbec, Merlot, Petit verdot

Om Avondale Genus 2019

Avondale Genus 2019 on ylellinen ja hienostunut viini Etelä-Afrikasta. Tämä viini on peräisin Avondale-viinitilalta, joka sijaitsee Paarlissa, Länsi-Kapissa. Sen ainutlaatuinen maaperä, ilmasto ja vuosisatojen perinteet viininvalmistuksessa luovat tämän viinilajikkeen unohtumattoman luonteen.

Avondale Genus 2019:llä on hämmästyttävän moniulotteinen maku, jossa aistii miellyttäviä hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä. Tämä viini tarjoaa herkullisen tasapainon hapokkaiden marjojen ja pehmeiden tanniinien välillä. Sen silkkisen sileä suutuntuma tekee siitä täydellisen valinnan makunautintojen ystäville.

Tuoksultaan Avondale Genus 2019 on hienostunut ja houkutteleva. Tummanpunaisen liilahtava väri houkuttelee sinut syventymään sen monikerroksiseen aromiprofiiliin. Voit havaita kypsien punaisten marjojen, mausteiden ja hienojen tammen sävyjä, jotka tanssivat yhdessä romanttisessa harmoniassa.

Tämä viini on täydellinen valinta monenlaisille ruokalajeille. Kokeile sitä esimerkiksi naudanlihapadan, grillatun punaisen lihan tai mausteisten pastaruokien kanssa. Avondale Genus 2019 toimii myös loistavasti juustolautasen seurana ja sen rikkaat maut täydentävät täydellisesti voimakkaita juustoja.

Suosittelemme nauttimaan Avondale Genus 2019 viinin viileänä noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila korostaa sen monipuolista makuprofiilia ja tuo esiin sen parhaat ominaisuudet. Voit tarjoilla tämän viinin juhlaviin tilaisuuksiin tai nauttia siitä ystävien kanssa rentoutuessasi. Avondale Genus 2019 on varmasti viini, joka jättää unohtumattoman jälkimaun jokaiseen hetkeen.

Täältä voit helposti tilata Avondale Genus 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.