Siirry pääsisältöön
Gremillet Cuvée Biologique Brut
Täältä voit helposti tilata Gremillet Cuvée Biologique Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gremillet Cuvée Biologique Brut

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Gremillet Cuvée Biologique Brut

Gremillet Cuvée Biologique Brut on laadukas samppanja, joka hurmaa niin alkoholia nauttivat kuin luomutuotteita suosivatkin kulinaristit. Tämä elegantti juoma on valmistettu tarkasti valikoiduista orgaanisesti viljellyistä rypäleistä, mikä takaa sen korkean laadun ja puhtauden. Sen juurilla sijaitseva Gremilletin viinitila on omistautunut ympäristöystävälliselle viljelylle, mikä tekee tästä samppanjasta ekologisen valinnan.

Gremillet Cuvée Biologique Brut tarjoaa herkullisen makuelämyksen, jossa yhdistyy raikkaiden hedelmien eleganssi ja hienostuneen paahteinen sävy. Tässä samppanjassa voi maistaa kypsiä omenoita, persikoita ja kevyen sitruksisia vivahteita, jotka tanssivat kevyellä henttumaisella kuplivan kanssa. Maussa on myös hienovarainen paahteisuus, joka tuo siihen miellyttävää pyöreyttä ja syvyyttä.

Tämän samppanjan tuoksussa voi löytää kutsuvia aromeja, kuten leivottua leipää, kypsää omenaa ja hentoa kukkaista tuoksua. Nämä elementit tekevät tästä samppanjasta houkuttelevan ja tyylikkään valinnan erityisiin juhlahetkiin tai romanttisiin illallisiin.

Gremillet Cuvée Biologique Brut sopii mainiosti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia täydellisenä kumppanina monelle ruokalajille. Sen raikkaus ja hienostunut luonne tekevät siitä hyvän valinnan esimerkiksi äyriäisten, vaalean lihan ja pehmeiden juustojen seuraksi. Tällä samppanjalla on myös ihastuttava jälkimaku, joka jättää suuhun pitkäkestoisen ja miellyttävän maun.

Gremillet Cuvée Biologique Brut tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut pääsisivät täysin oikeuksiinsa. Korkki voi poksauttaa auki juhlatunnelmaan sopivalla tavalla, ja nauttiessaan tätä samppanjaa kiitollinen kohottaa lasinsa sen ainutlaatuiselle olemukselle ja ympäristöystävällisyydelle.

Täältä voit helposti tilata Gremillet Cuvée Biologique Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.