Siirry pääsisältöön
Fourpure Oatmeal Stout
Täältä voit helposti tilata Fourpure Oatmeal Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fourpure Oatmeal Stout

Yhdistynyt kuningaskunta Purkki 330 ml 5.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Fourpure Oatmeal Stout

Fourpure Oatmeal Stout on tumma, täyteläinen olut, joka tarjoaa upean maun ja monipuolisen tuoksun. Tämä ainutlaatuinen stout-olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, joiden avulla on saatu aikaan erityinen ja houkutteleva olutkokemus.

Fourpure Oatmeal Stoutin alkuperä on tärkeä osa sen tarinaa. Se on peräisin Fourpure-panimon, joka sijaitsee Lontoon heartissa. Panimo tunnetaan korkealaatuisista ja käsityönä valmistetuista oluistaan, ja tämä oatmeal stout on yksi heidän ylpeydenaiheistaan.

Maussa on voimakasta kahvin ja tumman suklaan sävyjä, jotka antavat oluelle rikkaan ja täyteläisen makuelämyksen. Oatmeal Stoutin pehmeä ja samettinen suutuntuma on saatu aikaan käyttämällä ohramaltaista oluenvalmistuksessa. Tämä antaa oluelle myös runsaan ja kermaisen vaahdon.

Tuoksussa voi aistia paahdetun maltaan, kahvin ja suklaan sävyjä, jotka luovat houkuttelevan ja kutsuvan ilmapiirin. Jokainen siemaus on kuin matka mausteiden ja rikkaiden aromien maailmaan.

Fourpure Oatmeal Stout sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Olut täydentää loistavasti esimerkiksi suklaapohjaisia jälkiruokia, juustoja tai paahtuneita liharuokia. Sen monipuolinen makumaailma ja täyteläisyys tekevät siitä täydellisen valinnan ruokapöytään.

Optimaalinen tarjoilulämpötila Fourpure Oatmeal Stoutille on 10-14 celsiusastetta. Tässä lämpötilassa oluen maut ja aromit tulevat parhaiten esiin, ja olut tarjoaa täydellisen tasapainon.

Fourpure Oatmeal Stout on todellinen makuelämys, joka vie sinut mukanaan tumman ja täyteläisen oluen maailmaan. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea uusia ja jännittäviä makuja.

Täältä voit helposti tilata Fourpure Oatmeal Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.