Siirry pääsisältöön
Cluny
Täältä voit helposti tilata Cluny lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cluny

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Cluny

Cluny on erinomainen vaihtoehto viinirakastajille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja ainutlaatuisuutta. Tämä viini edustaa hienostunutta ja harkittua viinintuotantoa, jolla on rikas historia ja perinteitä. Cluny on peräisin arvostetusta viinialueelta, ja sen valmistusmenetelmät heijastavat vuosisatojen ajan kehitettyä taitoa.

Cluny tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen, jossa sekoittuvat hedelmäiset, kukkaiset ja mausteiset sävyt. Viinin maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa voi erottaa hienostuneita vivahteita erilaisista hedelmistä ja tammesta. Sen pehmeä ja tasapainoinen tanniinisuus tekee siitä täydellisen valinnan niin punaisen lihan, grillattujen vihannesten kuin kypsytettyjen juustojenkin kanssa.

Cluny tarjoaa myös hienostuneen tuoksun, jossa voit aistia marjaisia ja kukkaisia sävyjä. Sen aromi on intensiivinen ja houkutteleva, ja se herättää aistisi ennen ensimmäistäkään siemaisua. Cluny on todellinen ilo niille, jotka nauttivat viinin monista hienovaraisista ulottuvuuksista.

Clunyn nauttiminen on ainutlaatuinen kokemus, joka ansaitsee erityisen huomion. Viini tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan sen monipuolisia makuja ja tuoksuja. Parhaan nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme, että annat viinin hengittää ennen sen maistamista. Tämä antaa sille mahdollisuuden kehittyä ja tuoda esiin sen parhaat puolet.

Cluny on enemmän kuin vain juoma - se on kokemus, joka yhdistää perinteen ja hienostuneen maun. Tämä viini kuvastaa mestarillisesti valmistettua tuotetta, joka tarjoaa nautinnollisen hetken kaikille viininystäville. Olipa kyseessä sitten illallinen ystävien kanssa tai rentouttava hetki omassa seurassa, Cluny on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia parhaista viinistä.

Täältä voit helposti tilata Cluny lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.