Siirry pääsisältöön
Mega Zin Zinfandel
Täältä voit helposti tilata Mega Zin Zinfandel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mega Zin Zinfandel

YHDYSVALLAT Zinfandel Pullo 1000 ml 13.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Mega Zin Zinfandel

Mega Zin Zinfandel on herkullinen punaviini, joka hellii makunystyröitäsi ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Tämä viini on peräisin huolella valikoiduilta viinitarhoilta, joilla zinfandel-rypäleet saavat täyden potentiaalinsa esiin.

Mega Zin Zinfandelin hienostunut maku vie sinut matkalle tummien marjojen, kypsymisen aromeihin ja mausteisiin. Tämä viini tarjoaa tasapainoisen ja runsaan kokemuksen, joka jättää jälkeensä pitkän, miellyttävän jälkimaun. Täyteläisyytensä ansiosta se sopii mainiosti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille.

Viinin houkutteleva tuoksu leijailee lasista ulos ja herättää mielikuvia kypsymässä olevista marjoista ja maanläheisistä sävyistä. Syvenny aromien maailmaan ja anna itsesi kuljettaa pieneen hetkeen, jossa voit täysin nauttia tämän viinin tuoksusta.

Mega Zin Zinfandel on täydellinen valinta monenlaisten ruokien kumppaniksi. Se sopii erityisen hyvin liharuokien, kuten grillatun pihvin tai kypsytetyn juuston, seuraksi. Voit myös kokeilla sitä pastan, kastikkeiden ja mausteisten ruokien kanssa. Tämän viinin rikas ja täyteläinen maku täydentää ruokailukokemuksesi ja antaa sille uuden ulottuvuuden.

Tämä punaviini tulisi nauttia viilennettynä, jotta sen herkulliset maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoilemaan Mega Zin Zinfandelia noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen tasapainoinen luonne ja mausteiset sävyt pääsevät esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Mega Zin Zinfandel on huolella valmistettu punaviini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Sen hienostuneet ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja tunnelmallista viiniä. Nauti tästä viinistä yhdessä ystävien kanssa ja nauti hetkestä täysillä.

Täältä voit helposti tilata Mega Zin Zinfandel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.